Alati i radionice

Punjac sam kupio prosli put kad je bio 1600 din a to da bude -30 posto ne verujem,
Ја сам налетео кад је на стању било 4 ком. (-30%) и купио 2. Друга је прича што сам се зајеб'о јер то нису пуњачи него допуњачи. Хтео да вратим па одуст'о. Сад има два скупља модела и ваљда су сад пуњачи.

Realno zeleni Parkside je smeće. Samo što se ljudi zavaravaju da su kupili "dobru" mašinu za male pare... To je za neke amatere koji će to da koriste 3-5x godišnje. Čim nešto uzmeš da koristiš češće crkne skoro u roku od par dana.

Ja ga koristim skoro svaki dan, gde god može da priđe, nisam primetio da se "umorio". Svestan sam da je bilo koji drugi od zvučnijih proizvođača bolji, i to mnogo, ali isto toliko više i košta.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Kupio i ja udarni Parkside. Pvi utisci su skroz Ok. Plastika deluje dovoljno kvalitetno. Lepo je gumiran. Snaga, isto zadovoljavajuća. Probao sam prednji točak na ferdži da odvrćem i to radi bez ikakvih problema. (Bili su zategnuti dok ne za škripe).
Dobija se u koferčetu gde je lepo pokazano gde šta dodje što mi je inače uvek bio problem da spakujem sve na mesto kad ima više stvari i slotova koji kao da nisu pravljeni za njih. I ovde sam krenuo da se patim onda video slike. :). Danas ću napuniti bateriju pa da ga testiram do max da vidim šta može
Plos alat ide sa punjačem i baterijom od 4Ah što nije mala stavka kad bi kupavao zasebno (evo Koliko neki baja traži samo za bateriju. Nek mu je sa srećom prodaja :)) Sve u svemu za sad super. Odlična ponuda toplo preporučujem svakom ko ima potrebu za ovim alatom.
Da i ja jednom kupim nešto da valja u tom lidlu.

Nego, pitanje za iskusnije. Da li je potrebno kupovati kovane nastavke za ovaj udvijač ili mogu da se provučem sa običnim kvalitetnijim? Takodje kako da prpoznam kovane? Da li su ove koje sam dobio uz njega kovane. Rekao bih da su od kvaltetnog čelika što na osnovu težine.

Кад спомињете пуњаче за акумулаторе, на њима је назначено да се некористе за покретање електро мотора за ражањ и слично. Није битна снага електроника не дозвољава.
За то нема боље него стари иномагов пуњач или неки други од домаћих произвођача.
Дао сам комшији, користи га на казану за печење ракије.

Nego, pitanje za iskusnije. Da li je potrebno kupovati kovane nastavke za ovaj udvijač ili mogu da se provučem sa običnim kvalitetnijim? Takodje kako da prpoznam kovane? Da li su ove koje sam dobio uz njega kovane. Rekao bih da su od kvaltetnog čelika što na osnovu težine.
Mozes sa običnim, nije baš toliko jak da ih polomi

Jel se kupuju invertori za zimu , jel valja ovakav kao sa linka prodaje se na allexpresu , slanje iz njemacke i i na amazonu(ameri) 1500W impulsno puno vise , automatski prebacuje na akumulator ako nema struje ako ima struje puni akumulator. Tezina 4,1kg , ima i daljinsko upravljanje preko mreznog kabela , displej , zastite i pravu sinusoidu (vecinom traze to motori). Cijena sitnica sa postarinom iz germany samo 242E.
Verzija bez automatskog prebacivanja punjenja akumulatora 50E manje. Ili kupiti lokalno za 100E kineza(koji je slabiji i upola manji) bez icega koji pregori ako se slucajno prikljuci jaci potrosac i nema pravu sinusoidu.

Nemoj kupovati ako ne moze da napravi priblizno sinusoidi (tesko je to postici, a da ne kosta). Koliki akumulator je potreban da bi ovo radilo?
1500W na 12V je prilicno zahtevno.

Kremator
Cestitke! Uvek me obraduje kad vidim da neko hoce (i zna) da radi na ovakvim masinama.

Nazad
Vrh