Alati i radionice

neka me sluzi kao aku busilica njihova i ako pricali da ne valja ja sam izbusio boga s njom a imam je vec 3 god.. jedino nisam bio zadovoljan sa ugaonom brusilicom cim sam krenuo da secem cevku od 2mm ona crkla i to da probam,samo zasmrdela cetkice se upalile ja reklamiram i vratili mi pare..

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

24 ili 27 mora biti a brenzon-navoj je 12mm, konusna matica, sad sam isao moj da probam, to odvija lako.
Mislim da je mera 14mm brenzon za ovaj odvijac.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

To za kljuc "28" je verovatno nesto colovno, ta je mera na mojoj osovini od topa ili sta je vec vojno bilo.... pa sam ih ja malo obrusio da nailazi 27 da mogu udarnim da privijem, odvijem popusteno, jer sam na vasaru kupio 24 i 27 kovane gedore :osmeh: :osmeh: .

Ne znam ,mislim da je Makita ozbiljniji proizvođač.
Primetio sam da pod Hiltijevim imenom idu i neke Bošove brusilice.

Nije moguce da nisi uzeo par komada?

Razmisljao sam ali ipak nisam, ima bar 30 kom, i ostalih stvari ima puno, punjaca onih malih kompresora za gume i pneumatskih odvijaca

I u Sapcu ima odvijaca dosta jos.
Kao i ostalog alata, cudi me da nije razgrabljeno.

Punjac sam kupio prosli put kad je bio 1600 din a to da bude -30 posto ne verujem, kad je bila prosla akcija pre neki mesec bilo je 10 tak kom stojali su valjda 2 meseca i ne verujem da su ih prodali

Ја бих рекао да се већина купаца у "Лидлу", у неколико термина у којима се продаје неки алат, већ снабдели њима, тако да више алата остаје у рафовима, а не да се разграбе као у почетку. Ето имате те смарт пуњаче акумулатора - када су се појавили, били су разграбљени до поднева, а данас.... је л' ко свратио до "Лидла" и видео има ли их и више него што треба?

Tako je. Kad se setim guzvi ujutru, sad nema nas 10-ak od nas 10 smo nas 3 dosli po odvijace. Pre je bilo po 100ljudi, pa pustaju po 10-15 u turi i onda dogovaras ko udje pre da uzme i saceka unutra.

Nazad
Vrh