Alati i radionice

Bolje da crkne u garanciji nego posle
Zavisi koliko je garancija. Kod njih kad oćeš da menjaš sve je namešteno da odustaneš od toga. Vratiće ti oni novac, ali ako želiš zamenu moraćeš bar još jedno 5 puta da udješ u njihov satanistički hram gde će niskovrenkvretni 6G predajnici krenuti da ti prže mozak tako da ćeš svaki put izaći sa nekoliko stvari koje si kupio na nekoj "super akciji" a koje ti čak i netrebaju. :). Da bi na kraju shvatio da je sve to uglavnom jeftinije u regularnoj prodaji. ;)

Zavisi koliko je garancija. Kod njih kad oćeš da menjaš sve je namešteno da odustaneš od toga. Vratiće ti oni novac, ali ako želiš zamenu moraćeš bar još jedno 5 puta da udješ u njihov satanistički hram gde će niskovrenkvretni 6G predajnici krenuti da ti prže mozak tako da ćeš svaki put izaći sa nekoliko stvari koje si kupio na nekoj "super akciji" a koje ti čak i netrebaju. :). Da bi na kraju shvatio da je sve to uglavnom jeftinije u regularnoj prodaji. ;)
Ja imam drugacije iskustvo sa njima.Vratio sam im 3 ugaone brusilice,neku lampu,trotinet... I za sve sam dobio novac nazad.

Očekujem da ne crkne u garanciji, očekujem da ima bar tih što kažeš realnih 200+Nm, i očekujem da baterija bude zadovoljavajuća. Znači ne kao kod mnogo skuplih alata, ali ne i kao kod ovih najeftinijih kineza. U rangu nekog Villegera možda? Ako nisam preterao sa očekivanjima.
Baterija je dobra, mozes dosta sa njim da radis. Ne znam kakav je Villeger nisam radio sa njim.
Ne ubedjujem nikog da kupi, samo iznosim moja iskustva sa njim, dve ipo godine je kod mene, a od kad sam uzeo onaj mali crni (226nm) ovaj skoro da ne koristim jer su iste snage odprilike a mali je laksi i brži.

NA koji su nastavci dobijeni uz nju, meni bi trebao za odvrtanje šarafa na točkovima špeditera - ključ 28, jel može to da se stavi na njega ili moram dokupiti taj nastavak ili ne može uopšte?

Može da se stavi bilo koji nasadni ključ 1/2". Samo bi bilo pametno da je kvalitetniji ključ.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

NA koji su nastavci dobijeni uz nju, meni bi trebao za odvrtanje šarafa na točkovima špeditera - ključ 28, jel može to da se stavi na njega ili moram dokupiti taj nastavak ili ne može uopšte?
Doteraj da probamo sta moze da odvrne.
Mada dobar to spediter, svasta sam imao u dvoristu ali nikad spediter sa kljucem 28.

Nisam 100% siguran ali mislim da su šarafi na točkovima - 28
Ima ih 5 komada a u pitanju je klasičan špediter Dubrava 2,5 t koji je kupljen nov u KPD S.Mitrovica davne 1987.godine i prepravljen za traktor.
Gume su 6x16.

Ma to su velike navrtke, a mali navoji kao kod fergusona.
Može se lako desiti da je navoj M14x1,5, tako da će taj parksajsd da ga odvrće lagano.

Odvrnuo sam neki dan na crvenoj 4t nosivosti zapekli godinama i jos se bojao da ne zalomim rucno i uzeo drugovim pistoljem caskom odvrnuo. Zapravo i nisu matoce nego ceo saraf ulazi u glavcinu kao Ford.

Nazad
Vrh