Alati i radionice

Kakvi likovi sve snimaju videa , lik sa videa spojio dva akumulatora izmedju sa jako tankom zicom mozda 1,5 kvadrat , ima invertor od 24V i ljut sto nece da radi , a magarac ne razume da ima pad napona na akumulatorima jer ima tanku zicu izmedju dva akumulatora , za 2kw treba mu na ulazu 90A postoje i gubici u konverziji , a kroz te tanke zice izmedju aku ima veliki otpor i veliki pad napona i normalno invertor mu pisti alarm jer ima zastitu od pada napona na akumulatoru i automatski ukljuci zastitu, kad iskljuci napon skoci on ponovno ukljuci i tako u krug.

Kad smo već kod struje. Da li postoji neki uredjaj, naprava, skalamerija koja će da isključi jedan potrošač kad treba da se uključi drugi. Naime hladnjača se periodično uključuje i kad mi radi i sušara posle nekog vremena hoće limitator da izbaci...
Znači kad se uključi hladnjača da to nešto da signal da se trenutno isključe grejači,tj. sklopka grejača na sušari. Sušara ima i toplotnu pumpu tako da to isključenje grejača na 10ak minuta neće uticati na samo sušenje.
Hvala.

Imaš mogućnost da staviš na sklopku kojum uključuješ hladnjaču NO ili NC blok, kojim isključuješ sklopku sušare. Jako je prosto svaki električar to zna odraditi.

Kakvi likovi sve snimaju videa , lik sa videa spojio dva akumulatora izmedju sa jako tankom zicom mozda 1,5 kvadrat , ima invertor od 24V i ljut sto nece da radi , a magarac ne razume da ima pad napona na akumulatorima jer ima tanku zicu izmedju dva akumulatora , za 2kw treba mu na ulazu 90A postoje i gubici u konverziji , a kroz te tanke zice izmedju aku ima veliki otpor i veliki pad napona i normalno invertor mu pisti alarm jer ima zastitu od pada napona na akumulatoru i automatski ukljuci zastitu, kad iskljuci napon skoci on ponovno ukljuci i tako u krug.
Da li se gledao druge snimke gde ga testiraju?

Imam istu, radi posao, oko same mazalice nije bilo problema, ispucao je spoljasnji deo creva na vrhu do mazalice ali unutrasnji deo je ok i nije jos menjan.. Dole je onaj lim (postolje) nesto kilav, iskrivi se lako od gazenja i uvije se na onom delu gde prolazi osovina za tockove pa to jednom godisnje malo ispravim ali sve u svemu odradila je ona vec 7-8 godina kod nas nije bilo ozbiljnih problema..

Da li se gledao druge snimke gde ga testiraju?
Da , prodaju ga u americi , postoje nekoliko stotina videa testova , ono sto pise na kutiji to i moze. Ima samo nekolliko nezadovoljnih kao taj rus i jos jedan amer koji nije spojio kako treba pa ima smetnje na laptopu, ima cak da su povezali ulaz kontra , unutra izgorili osiguraci ali kad je promjenio opet radi , a trebalo bi da je kaput , ima jos jedan veseli spojio 24V na 12V i normalno unutra paljevina.

Ovaj rus is estonije takav edecoa sa allexpresa isti ali nema UPS koristi vec 2 godine u kamperu , kaze radi u svim klimatskim oblastima , radi u Estoniji isto tako kaze radi i u Hrvatskoj, ima prijasnji test kad ga je kupio sa osciloskopom. Evo video.

Poslednja izmena:
Od sutra u Lindi aku udarni odvrtač od navodnih 400nm za 10 hiljada i još 4 gedore.
Jel ima neko pozitivna iskustva?
Ja sam skoro nabavio sebi, radi korektno nemam zamerke.
Mirise na onu najlosiju kinesku plastiku, to kad sam osetio bas sam se razocarao ali jbg, koliko para mislim da je dovoljno muzikice
Kod mene je dobio veliku prednost jer ima garanciju 3 god a neki slicni kineski nemaju nikakvu ili jedva 1 god.
Poznajem dosta majstora koji ga poseduju, naravno pitao sam ih za misljenje, svi su imali samo pozitivno iskustvo sa ovim alatom.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Grijac na dizel ,5kW elektricni pogon 12V akumulator. Ovdje lokalno se to zvalo vebasto po proizvodjacu, ovo je kinez sa allexpresa.

Sta očekujes od tog odvijača pa misliš da ćeš se razočarati? Nema pravih 400Nm, ako na to misliš, a ima negde preko 200Nm pravih, ostalo manje vise, baterija, punjac, podesavanje Nm… radi sve
Očekujem da ne crkne u garanciji, očekujem da ima bar tih što kažeš realnih 200+Nm, i očekujem da baterija bude zadovoljavajuća. Znači ne kao kod mnogo skuplih alata, ali ne i kao kod ovih najeftinijih kineza. U rangu nekog Villegera možda? Ako nisam preterao sa očekivanjima.

Očekujem da ne crkne u garanciji, očekujem da ima bar tih što kažeš realnih 200+Nm, i očekujem da baterija bude zadovoljavajuća. Znači ne kao kod mnogo skuplih alata, ali ne i kao kod ovih najeftinijih kineza. U rangu nekog Villegera možda? Ako nisam preterao sa očekivanjima.
Ja ne očekujem da će otpuštati brezone na rusu, ali bar ove krdže zardjale što imam za remont, tipa šrafova za 17,19 eventualno 24 ključ da mogu bez brenera da skidam. Ako očekujem previše, recite, da se ne mlatim uzalud 😂

Bolje da crkne u garanciji nego posle

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh