Alati i radionice

Ово је следећа генерација Б2, а онај што се продавао је А1.

Neće se ni 2022.godina završiti a da nisam unapredio moje poljoprivredno gazdinstvo. Iako je suša umnogome smanjila raspoložive resurse, uspeo sam bar nešto novca odvojim za nabavku profesionalnog alata Milwaukee. Šta sam kupio i kako, pogledajte u videu... Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal!

Ubio sam se trazeci da kupim negde fabricki sto, obecavalo mi sto njih da ce nabaviti, naci itd i nista.
Juce popi.... malo gvozdja, majstor varioc, strugar i moja malenkost ja i napravimo sasvim dobar alat.
cb5e97c0846d3ac63d401d9c28e05ca1.jpg
1682286539ecfc62b0863a4bcfb24b71.jpg
80c843fa9bb2e0432218c3e6298e24a5.jpg

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Jbg nisam zoliki detaljista. U čemu je serija B2 bolja od A1?
I jel su gedore za nju obične kovane na bljuvaku? Da uzmem još neku veličinu.
Нисам ни ја, неко сађ видео на фејсу да пишу да има неких ситних разлика.
Иначе имам А1, и презадовољан сам како ради...

Пре неки дан у Кули на отпаду куповао цев за димњак и тамо стојао сто за моторе. Још реко сликаћу га и заборавим, а има га и лепо урађен види се да је давно рађен али како треба.

Neššto mi govori da će uskoro i majstor Neša da počne sa snimanjem klipova o MTZ traktorima a već je postao medijska ličnost.
(y) :ppozdrav: ;) 💪💪💪

Jel se kupuju invertori za zimu , jel valja ovakav kao sa linka prodaje se na allexpresu , slanje iz njemacke i i na amazonu(ameri) 1500W impulsno puno vise , automatski prebacuje na akumulator ako nema struje ako ima struje puni akumulator. Tezina 4,1kg , ima i daljinsko upravljanje preko mreznog kabela , displej , zastite i pravu sinusoidu (vecinom traze to motori). Cijena sitnica sa postarinom iz germany samo 242E.
Verzija bez automatskog prebacivanja punjenja akumulatora 50E manje. Ili kupiti lokalno za 100E kineza(koji je slabiji i upola manji) bez icega koji pregori ako se slucajno prikljuci jaci potrosac i nema pravu sinusoidu.

Nazad
Vrh