Xone
Član
Pa izgleda ovako ima jednu trofaznu i tri monofazne i na njemu neki lidi natpis 8000 ili nesto slično
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo da se ne ponavljam , ovakav sa alu namotijamima na generatoru i sa oko 200 kubika 4 taknim motorom kopijom honde , 3 fazna struja ne upotrebljiva sto se tice pokretanja 3 faznih motora , to ne radi.Nasao sam jos bolji test kineskog generatora , ne moze da pokrene ni prazan motor od 1500W , ja probao 1100W ni taj nije mogao.
Gledajte na snimku kad ukljuci motor napon pada na 0 i motor treba da vrti 1400o-min , a vrti tek nekoliko okreta.
Pa ako ti za kucu ne treba vise od 1,5kW , onda moze , s tim na 3 faznu struju zaboravi. Svjetla i frizider , vec za zamrzivac bi trebalo provjeriti kolike je snage.Pravo da vam kazem nisam se ni nadao da nije Kinez i kante nego me ubedjuju neki pametni kako moze da gura celu kucu ni manje ni vise.
Lako izračunaš koliko ti je snage potrebno,u računicu moraš da ubaciš i vrstu potrošača omski potrošači radi bez problema sa agregatom,dok indukcioni u startu povlači znatno više struje od deklarisane.Pravo da vam kazem nisam se ni nadao da nije Kinez i kante nego me ubedjuju neki pametni kako moze da gura celu kucu ni manje ni vise.
Убаци ознаку тог пиштоља у "Јутјуб", па ће ти изаћи клипићи како се он чини неким људима који су га купили, ал' ако си решио да убудуће пазариш неке пнеуматске алате, можда ти ово буде интересантан део опреме - припремна група: регулише притисак, извлачи влагу, подмазује алат и то све за 2,5 'иљаде ( https://www.lidl.rs/p/efikasni-rado...pneumatskim-crevom-ili-pripremna-grupa/p52103 )Kako vam se cini ova mala alatka?
Podeli link sa Aliexpresa, cenim da je dozvoljeno to uraditi na forumu.. Ako ne onda moze u PM sigurno, nedavno mi je jedan crkao a jedan kineski radi ali osecam da nece dugo..Danas poštar ostavio paketić.Zaboravio sam i da je naručeno.
Multimetar sa Aliexpresa za čitavih 0.80$ sa sve free shippingom.I što je najgore radi i što je još gore uporedjivan sa krštenim instrumentom i ne laže![]()
Danas poštar ostavio paketić.Zaboravio sam i da je naručeno.
Multimetar sa Aliexpresa za čitavih 0.80$ sa sve free shippingom.I što je najgore radi i što je još gore uporedjivan sa krštenim instrumentom i ne laže![]()
Ne vidim razlog da se korisna informacija ne objavi javno. Naravno, ako je kolega voljan.Podeli link sa Aliexpresa, cenim da je dozvoljeno to uraditi na forumu.. Ako ne onda moze u PM sigurno, nedavno mi je jedan crkao a jedan kineski radi ali osecam da nece dugo..
Da baš taj.Са ознаком 830 и сав коцкаст?