Xone
Član
Pa izgleda ovako ima jednu trofaznu i tri monofazne i na njemu neki lidi natpis 8000 ili nesto slično
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo da se ne ponavljam , ovakav sa alu namotijamima na generatoru i sa oko 200 kubika 4 taknim motorom kopijom honde , 3 fazna struja ne upotrebljiva sto se tice pokretanja 3 faznih motora , to ne radi.Nasao sam jos bolji test kineskog generatora , ne moze da pokrene ni prazan motor od 1500W , ja probao 1100W ni taj nije mogao.
Gledajte na snimku kad ukljuci motor napon pada na 0 i motor treba da vrti 1400o-min , a vrti tek nekoliko okreta.
Pa ako ti za kucu ne treba vise od 1,5kW , onda moze , s tim na 3 faznu struju zaboravi. Svjetla i frizider , vec za zamrzivac bi trebalo provjeriti kolike je snage.Pravo da vam kazem nisam se ni nadao da nije Kinez i kante nego me ubedjuju neki pametni kako moze da gura celu kucu ni manje ni vise.
Lako izračunaš koliko ti je snage potrebno,u računicu moraš da ubaciš i vrstu potrošača omski potrošači radi bez problema sa agregatom,dok indukcioni u startu povlači znatno više struje od deklarisane.Pravo da vam kazem nisam se ni nadao da nije Kinez i kante nego me ubedjuju neki pametni kako moze da gura celu kucu ni manje ni vise.
Убаци ознаку тог пиштоља у "Јутјуб", па ће ти изаћи клипићи како се он чини неким људима који су га купили, ал' ако си решио да убудуће пазариш неке пнеуматске алате, можда ти ово буде интересантан део опреме - припремна група: регулише притисак, извлачи влагу, подмазује алат и то све за 2,5 'иљаде ( https://www.lidl.rs/p/efikasni-rado...pneumatskim-crevom-ili-pripremna-grupa/p52103 )Kako vam se cini ova mala alatka?
Podeli link sa Aliexpresa, cenim da je dozvoljeno to uraditi na forumu.. Ako ne onda moze u PM sigurno, nedavno mi je jedan crkao a jedan kineski radi ali osecam da nece dugo..Danas poštar ostavio paketić.Zaboravio sam i da je naručeno.
Multimetar sa Aliexpresa za čitavih 0.80$ sa sve free shippingom.I što je najgore radi i što je još gore uporedjivan sa krštenim instrumentom i ne laže
Danas poštar ostavio paketić.Zaboravio sam i da je naručeno.
Multimetar sa Aliexpresa za čitavih 0.80$ sa sve free shippingom.I što je najgore radi i što je još gore uporedjivan sa krštenim instrumentom i ne laže
Ne vidim razlog da se korisna informacija ne objavi javno. Naravno, ako je kolega voljan.Podeli link sa Aliexpresa, cenim da je dozvoljeno to uraditi na forumu.. Ako ne onda moze u PM sigurno, nedavno mi je jedan crkao a jedan kineski radi ali osecam da nece dugo..
Da baš taj.Са ознаком 830 и сав коцкаст?