grunt
Član
Све је то исто само налепнице другачије.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas temu "motorne testere" skoro se bas o toj pisalo...Jeli čemu motorka iz Lidla? Evo je sada u prodaji.
Ima verzija kao kapica se zavrne .To moze samo za tubeles?
Koliko često mijenjaš ulje i koje koristiš?Ja imam einhel 50l,uljni već nekih 15ak godina sigurno, amaterski je al i ja sam amater izduvaanje kombajna, duvanje guma, ponekad nešto ofarbam ... Lepo me služi...
Obično ulje, sae30, dva puta sam možda menjao, dolijem kad se setim, tj kad vidim da fali...Koliko često mijenjaš ulje i koje koristiš?
Cini mi se da bi sa om reakivnom snagom da gura do nekih 1.5kw al ope neka me ispravi neko strucnijiJedno pitanje u vezi kineskih elektroagregata, da li bi onaj monofazni kinez od 4.2 Kva mogao da pokrene pumpu hidrofora, motor 1.1kw?
Ima dve monofazne utičnice kako sam cuo ovih navodno 4.2 je podeljeno sto mu dodje oko 2kva po uticnici.
Zanimljivo,..., imam neki industrijski usisivač baš velike usisne snage pa ću ovo probati, inače mi nikad ne bi palo na pamet.Sto se tice izduvavanja filtera kombajna ja to vise ne radim kompresorom nego sa starim slobodinim usisivacem usisam ga spolja...dosta brze i lakse
Za mali klipni sasvim je dovoljno obično motorno ulje.Jer se klip i pogon podmazuju zajedno iz uljne kade.Moze cak i hidrol.Ako radis lake poslove i povremeno ga koristiš,ali mora da se koristi monogradno ulje.Koliko često mijenjaš ulje i koje koristiš?