Alati i radionice

Jel ima neko ovakvu mazalicu, kakva su iskustva???
d4e0aee4a6d3c5f122c5c5e7e3f10037.jpg

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Omam istu zove se tablerau ima bar 4_5 u selu koje sam narucio na kp i rade perfektno vec 3_4g

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Шта мислите о аку ударном одвијачу копија Маките 7000дин на ФБ?Читам коментаре већина људи је задовољна...наравно није за профи мајсторе.

Jel ima garanciju neku?
Ja ne bih uzimao tako neki uredjaj bez garancije.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Kupis ovako kao dukej sa 3 god garancije. Tome neka ode nesto kanta ga ceka, jedino ako iskopas dio na aliexpress-u. I kad ode baterija za koju god jer je nizak kvalitet moras raditi reparaciju koja je skuplja nego da u lidlu uzmes novu. Ili da dodas jos koju hiljadu i kupis villager ili einhell za koje i posle garancije mozes uzeti dio i popraviti alat, i uvijek mozes uzeti bilo koji alat a ne cekati da dodje na police.
Ako ti se ne zuri sacekaj popuste, krajem godine obicno budu.

Сад гледам Маките са гаранцијом од 9800дин па навише јбг па за 12.000дин узмем са гаранцијом па како буде.Неее зајебао сам у писању каквих 12.000 :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Poslednja izmena:
To je vjerovatno dtw190z, racunaj samo da su baterija i punjac dodatnih 100e. Kod einhell-a i villager-a je prednost sto je alat jeftin, posebno na popustima. I za dosta manje para skupis dosta aku alata, normalno kvalitet sve to prati.

A te za 80-100 eura,ne vidim na oglasima da dobijete nastavak kojima mozete mazati lezajeve i sve ostalo gde ima one sisice kao male,ili kako se vec zovu lol.Na oglasima na tim jeftinim ima samo onaj dodatak koji baca mast u tankom mlazu ,za koji ce to kur.. da sluzi nemam pojma.

Pa skines taj nastavak i stavis standardno crijevo sa prikljuckom, Luka je postavljao slike. Imaju mazalice za taj nastavak koji dodje samo ih je ovde slabo

Tako je,umesto krute veze u originalu stavio sam standardno crevo i voziii.Koliko vidim ona creva na izlazu su ista kod obe,dužine oko 4m,međutim po meni su predebela i nisu baš savitljiva što malo otežava rad u nepristupačnim mestima.Ja sam umesto toga stavio neko koje sam imao od perača pod pritiskom koje je dosta tanje i savitljivije,dužine oko 10m tako da bez pomeranja mazalice mogu podmazati kombajn ili berač...

Da. Pokratko im je to crevo. Bilo bi dobro da je malo duze da je ne vucaram stalno za sobom. Nezgodno vuci po rizli ssa malim tockicima :haha: .
Ovako mazalica je ok. samo jos nemam osecaj koliko masti se upumpa. I obavezno staviti neku dobru glavu na crevo. Ja kupio neku pa ni na jednu mazalicu ne moze da naidje...

Obično glava može da se malo raspusti kad se vršni deo odvije malo. Onda nailazi na svaku mazalicu ali oće da curi jer je manji stisak, zato kad se nabije glava na mazalicu pritegne se taj spoljni deo i onda je ko Bog...

To pitam,znaci mazalica dolazi nekompletna za dalji rad,moras kupovati tu glavu posebno da bi mogao raditi sa njom.

Nazad
Vrh