lovac luka
Član
Omam istu zove se tablerau ima bar 4_5 u selu koje sam narucio na kp i rade perfektno vec 3_4gJel ima neko ovakvu mazalicu, kakva su iskustva???
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Omam istu zove se tablerau ima bar 4_5 u selu koje sam narucio na kp i rade perfektno vec 3_4gJel ima neko ovakvu mazalicu, kakva su iskustva???
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Gde si Luka druže.Omam istu zove se tablerau ima bar 4_5 u selu koje sam narucio na kp i rade perfektno vec 3_4g
Da,ali kako sam već pisao ova sa slike od @Bećarr94 je žuta, ima i rezervne delove i skoro duplo je skuplja.I moja je Tableau-narandžasta.Omam istu zove se tablerau ima bar 4_5 u selu koje sam narucio na kp i rade perfektno vec 3_4g
Пластиканер јесте мислим да је ово остало што је у тој класи све исто само маска друга....Nemoj citati komentare...
Imam takvu aku busilicu...radi lepo ali vidi se s kilometar ki ezara jadna...bolje deluju kzbur i lidlova
I ja imam narandžastu, iste su potpuno. Vidim da se kreću od 85€ na gore. Dati duplo više para samo zbog seta za reparaciju je suludo. Onda kupiš bolje dve ove kompletne .Da,ali kako sam već pisao ova sa slike od @Bećarr94 je žuta, ima i rezervne delove i skoro duplo je skuplja.I moja je Tableau-narandžasta.