Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma prebacio sam za sada sa rucne (koja sluzi bar 6 godina) ali moram naci neku kvalitetnu glavu. Ovo smece sto sam kupio ni raspusteno ne moze da se nabije na mazalicu.Obično glava može da se malo raspusti kad se vršni deo odvije malo. Onda nailazi na svaku mazalicu ali oće da curi jer je manji stisak, zato kad se nabije glava na mazalicu pritegne se taj spoljni deo i onda je ko Bog...
Pritisak odnosno protok regulišeš sa onim točkićem kod manometra a valjda kod podmazivanja mast negde probije pored osovina i kućišta pa vidiš kad je dostaDa. Pokratko im je to crevo. Bilo bi dobro da je malo duze da je ne vucaram stalno za sobom. Nezgodno vuci po rizli ssa malim tockicima .
Ovako mazalica je ok. samo jos nemam osecaj koliko masti se upumpa. I obavezno staviti neku dobru glavu na crevo. Ja kupio neku pa ni na jednu mazalicu ne moze da naidje...
Ista skroz i sa tablerau dobijes rez gumice a ni sa jednom ne dobijes nalo crevo i amerikan glavu za nipluDa,ali kako sam već pisao ova sa slike od @Bećarr94 je žuta, ima i rezervne delove i skoro duplo je skuplja.I moja je Tableau-narandžasta.
Kako ne vidiš? Ima ih na kupujem prodajem kolko hoćeš. Ili misliš da ne vidiš nastavak za sisice?A te za 80-100 eura,ne vidim na oglasima da dobijete nastavak kojima mozete mazati lezajeve i sve ostalo gde ima one sisice kao male,ili kako se vec zovu lol.Na oglasima na tim jeftinim ima samo onaj dodatak koji baca mast u tankom mlazu ,za koji ce to kur.. da sluzi nemam pojma.
Ovo je tacno za protok stvarno lazu kinezi i to puno. Niti jedan kineski cak ni ovaj sa v glavama od 100 l. ne moze da napaja brusilice, busilice, peskare i polirke bez čekanja, ali za udarne odvijace izduvavanje i poneko farbanje za nas hobiste zavrsava posao s obzirom na cenu, ozbiljni kompresori ozbiljno kostaju.Hoce ulje da se zgusne pa mu je teze da startuje a ako je monofazni motor na njemu onda jos teze.
Kinezi u V izvedbi i uopste svi kinezi dobro lazu sa deklarisanim protokom.
Redni dvoklioni kompresori su na svim "krstenim" markama kompresora.
Ko ima dobar budzet onda ne treba da gleda nista osim Abac, Fini, Ceccato i naravno Trudbenik Doboj (polovan). Ne mora to da bude ceo kompresor markiran, dosta je da nosi neku od tih glava. Boca ko boca...
Za kineze slabo ko ima delove a ako se koristi cesto, lutrija je velika.
Znam za Abac da ga kinezi kopiraju pod imenom Abks. Sve je iskopiranu, od boje do logoa ali glave su lose.
Birati sto veci protok glava. Koliko litara boca, bar duplo litara da ima glava protok