AcA OPEL
Član
Nema logike.Šta znam proizvodjač napisao "do not use multigrade oil" Ja mu verujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema logike.Šta znam proizvodjač napisao "do not use multigrade oil" Ja mu verujem.
U tabeli pise "Use monograde oil (API SD/SE/SF/CD).Do not use multigrade oil".Nije neka leva marka kompresora.Nema logike.
Proveri da ti nije slučajno problem u crevu ili pištolju za duvanje. Svilena buba što zna da zapuši creva to niko ne zna.Znaci da ne razmisljam mnogo nego da rasklopim pa da vidim kakvo je stanje.. Nadam se da cu lako naci karike za njega, ne znam koliko su standardizovane i da li ih ima i na trafici ili cu morati da porucujem ali o tom po tom kad vidim sta moze biti problem..
Mislim da sam negde procitao da moze ulje da se zapali pa zbog toga.Mislis da ce zbog ulja da nabije toliki pritisak da eksplodira boca
Nemoj da gledas koliko pisu kVA jer su pogresni podaci, usko grlo im je snaga benzinskog motora. Recimo vilager i napise neke realne podatke , ali ovi made in germany i ostali kinezi ni priblizno.Jedno pitanje u vezi kineskih elektroagregata, da li bi onaj monofazni kinez od 4.2 Kva mogao da pokrene pumpu hidrofora, motor 1.1kw?
Ima dve monofazne utičnice kako sam cuo ovih navodno 4.2 je podeljeno sto mu dodje oko 2kva po uticnici.
A da li ti sacekas da on naduva pritisak u boci ili ga samo upalis i odmah duvas na crevo?Imam neki malo stariji ABAC kompresor ali recimo da je slicnih karakteristika kao ovaj na slici. Motor radi lepo, duva ali kao da ne pravi kompresiju, duva tek toliko da moze da oduva prasinu po betonu nekih pola metra-metar uopste nema onaj pritisak koji je nakad imao.. Da li neko zna sta moze da bude problem i gde traziti majstora za kompresor, mozda neka prodavnica/servis ?