Alati i radionice

Imam ja. Malo se moraju predihtovati spojevi, inace ostalo skroz ok. Stavio onaj "prikljucak" samodrzeci i teraj.

И ја је имам није лоша једино што је мени од притиска пукло оно мало гибљиво црево.

Milwaukee ima najbolju ponudu, stalno izbacuju novi alat, najbolje rijesene neke alate ali prave neke greske da bi ljudi ponovo kupovali od njih. Npr. glava od busilice je svjetski problem, glava na milwaukee busilice pase samo original jer su napravili poseban navoj. I vecini ona brzo ode, a mislim da je nesto oko 50e glava.. Na elektronike za fuel motore se isto dosta zale

Mene je Milwaukee ozbiljno razocarao.
Prvi udarni odvijac je crkao posle 8 meseci rada.
Evo pre par dana je drugi poceo da zeza nakon jedno 6 meseci.
Za takvo ime i takve cene to ne bi smelo da se dogadja.
Bice izgleda promena brenda.

Drugarov tuce vec dve godine bez greske, ruku na srce ne toliko koliko moji pistolji rade al opet za 7000din neverovatno koliko radi.
Ja sam imao Hiltijev odvijac 7 godina, radio za to vreme bez greske, kupljen polovan i prodat posle tog vremena idalje ispravan, menjan samo iz razloga sto je svega 400nm.

Drugarov tuce vec dve godine bez greske, ruku na srce ne toliko koliko moji pistolji rade al opet za 7000din neverovatno koliko radi.
Ja sam imao Hiltijev odvijac 7 godina, radio za to vreme bez greske, kupljen polovan i prodat posle tog vremena idalje ispravan, menjan samo iz razloga sto je svega 400nm.
Po mom mišljenju to i jeste problem, jer se za veće snage i momente mora ili povećati masa, ili pojačati motor. Pošto nije praktično da ručni alat bude pretežak onda se ide na jače motore, a to iziskuje veće struje i snažnije elektronike. A opet, elektronike treba da budu i minijaturne pa je onda upitno hlađenje iste. Tu se skupi dosta problema...

Kod nas je taj alat krenuo prije neke dvije godine, zasad kod kolega, a i kod mene funkcionira. Kod mene ne radi na dnevnoj bazi, ali koristim ga u dosta stvari. Bila je odluka Dewalt ili Milwaukee, odlučio sam za Milwaukee jer su ga kolege već imali bez grešaka, a i sam odvijač barem prema papirima ima nešto veću snagu. Krenuo sam sa odvijačem, a zbog baterija sam i nastavio, sad imam odvijač veliki 3/4, mazalicu, puhač veliki, bušilicu i brusilicu.
Znam samo jednu stvar da bez aku alata više neću biti s obzirom na moje potrebe jer sam se preporodio, a ovaj set sam i kupio jer mi se neka kineska aku bušilica pokvarila koja se otplatila ohoho puta, pa uzeo ovo, dobio dobru cijenu.

I ja sam se navukao na baterije ,iako za sada imam samo busilicu i odvijac i to Parkside,ali definitvno prosirujem alat na baterije uskoro.Kabel je istorija,poslednjih dana bukvalno svaki dan koristim i busilicu i odvijac Parkside,za sad,oba rade odlicno.

Mene je Milwaukee ozbiljno razocarao.
Prvi udarni odvijac je crkao posle 8 meseci rada.
Evo pre par dana je drugi poceo da zeza nakon jedno 6 meseci.
Za takvo ime i takve cene to ne bi smelo da se dogadja.
Bice izgleda promena brenda.
Nebojša koliko sam shvatio vozis vw,nisi kupio Rolsa.
Makita ti je kao taj vw,korektna cena,zahvalna,dobar servis,delova ima.Baterija i punjača na svakom koraku.
Razmisli čisto onako.

Nebojša koliko sam shvatio vozis vw,nisi kupio Rolsa.
Makita ti je kao taj vw,korektna cena,zahvalna,dobar servis,delova ima.Baterija i punjača na svakom koraku.
Razmisli čisto onako.
Ovaj ce ici na servis da vidim sta ce da kazu, al u svakom slucaju promena brenda ce da bude sledeci put, ovo je stvarno sramota.
Al izgleda sam ja neki baksuz, uzmem pre dva dana secice iz Betinih kolica, znaci ne koriscene do tad i njima spada gumeni deo sa rucke.

Nazad
Vrh