Alati i radionice

I ja sam se navukao na baterije ,iako za sada imam samo busilicu i odvijac i to Parkside,ali definitvno prosirujem alat na baterije uskoro.Kabel je istorija,poslednjih dana bukvalno svaki dan koristim i busilicu i odvijac Parkside,za sad,oba rade odlicno.
Ja sam ko i ti, samo što sam skupio do sad nekih 10 kom različitog alata, i sigurno ću uzeti duvač za lišće ako se pojavi jer je kompaktan za nositi u kombajnu za razliku od ovog motornog što sad nosamo...
Jednu bušilicu sam uspeo da skršim, verovatno je još u garanciji al ne čuvam račune magarac, doduše nije ona kriva ja sam je koristio ko sivonja , baš namerno da vidim šta sve može...
Tako da za nas obične korisnike taj Parkside je sasvim ok, a upravo sam udarni odvijač uzeo prvo, kad sam video kako Nebojša100 koristi svoj hilti, i kakvo je to olakšanje u poslu..

Mene je Milwaukee ozbiljno razocarao.
Prvi udarni odvijac je crkao posle 8 meseci rada.
Evo pre par dana je drugi poceo da zeza nakon jedno 6 meseci.
Za takvo ime i takve cene to ne bi smelo da se dogadja.
Bice izgleda promena brenda.
Lepo sam ja negde procitao da je milwauke izvikan brend kao sto je i bosh u evropi.

Uzmi fein ili hilti. Hiltijem servisom nisam bas zadovoljan slao sam im udarni elektropnemutski cekic na popravku doduse polovan uzet.

Zeza kada ukljucis u struju ako necujes klik nece se pokrenuti.To se desava povremeno. Umesto da otklone taj mali kvar oni mi nude da menjaju celu elektrniku koja je 44k. Pa dodacu jos 20 i uzecu makitin nov za te pare.

Doduse sluzi bas se naradio kod mene.

Lepo sam ja negde procitao da je milwauke izvikan brend kao sto je i bosh u evropi.

Uzmi fein ili hilti. Hiltijem servisom nisam bas zadovoljan slao sam im udarni elektropnemutski cekic na popravku doduse polovan uzet.

Zeza kada ukljucis u struju ako necujes klik nece se pokrenuti.To se desava povremeno. Umesto da otklone taj mali kvar oni mi nude da menjaju celu elektrniku koja je 44k. Pa dodacu jos 20 i uzecu makitin nov za te pare.

Doduse sluzi bas se naradio kod mene.
Poznati su po lošem servisu koji je takođe i skup.

Kod nas montazeri u firmama vecinom imaju makitu i hilti, a oni ubijaju alat...
Hilti kao i fein nema novog barem ovde u BiH, sve su polovnjaci. Kao da je neki novi brend pa ljudi imaju strah da ga uvoze

Svi imaju baterijske alate, kod mene je izbor pao na Milvoki samo iz razloga snage, bio je nesto najjaceg sto je bilo da se kupi i sto se tice toga stvarno je babaroga al dugotrajnost je upitna.

Ja sam nebojša iznenadjen da je i drugi odvijač u problemu. Znam da ga koristiš ali nisi krkan.
Jel i prvinkupljen ovde? Ako jeste, prosto mi neverovatno da ti nisu dali nov posle kvara drugog odvijača.

Aco prvi je kupljen preko, nov naravno ali nije podlegao garanciji ovde, kad je stradao uzet je nov ovde bas zbog garancije od 2 godine plus jedna uz prijavu na sajtu.
Pistolj se koristi svaki dan i uposljen je propisno al nikad se ni na jednom alatu ne izivljavam, npr bilo koji sraf na tocku da ne popusti iz 3,4 udarca stavim ruski kljuc popustim pa onda odvijem sa njim.
Pistolj generalno radi sve sem odvijanja na toj cetvrtoj jacini, sve ostalo radi normalno, al u cetvrtoj udara slabije nego u prvoj.
Polovinom avgusta cu na godisnji pa ce biti odnet u servis da vidim sta ce da kazu.

Ovaj ce ici na servis da vidim sta ce da kazu, al u svakom slucaju promena brenda ce da bude sledeci put, ovo je stvarno sramota.
Al izgleda sam ja neki baksuz, uzmem pre dva dana secice iz Betinih kolica, znaci ne koriscene do tad i njima spada gumeni deo sa rucke.
A kako se manifestuje kvar. Jel su samo prestali da rade oba ili?

Taj Parkside udarac nema preko 400nm?
Da li je dovoljno za neke zapekle srafove do nekih 12mm?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ima 200 pravih, mereno kod je drugar kupio.
Kod normalno stegnuti srafova nema problema al ako je nesto zapeklo ljudski nema sanse.

Original motor mu je 920 w ali mu je bio problem rotor .Stavio sam jači motor od 1050 w .Problem mu je težina, inače je efikasan.

Imam još jedan .Nekada je radio na visokofrekventnu struju .Stavljen mu je motor od 650 w ali je osetno slabiji.

Aco prvi je kupljen preko, nov naravno ali nije podlegao garanciji ovde, kad je stradao uzet je nov ovde bas zbog garancije od 2 godine plus jedna uz prijavu na sajtu.
Pistolj se koristi svaki dan i uposljen je propisno al nikad se ni na jednom alatu ne izivljavam, npr bilo koji sraf na tocku da ne popusti iz 3,4 udarca stavim ruski kljuc popustim pa onda odvijem sa njim.
Pistolj generalno radi sve sem odvijanja na toj cetvrtoj jacini, sve ostalo radi normalno, al u cetvrtoj udara slabije nego u prvoj.
Polovinom avgusta cu na godisnji pa ce biti odnet u servis da vidim sta ce da kazu.
Jacina udarca se odredjuje snagom motora elektronski , najveca vjerojatnoca elektronika ne radi kako treba.

Jacina udarca se odredjuje snagom motora elektronski , najveca vjerojatnoca elektronika ne radi kako treba.
Meni pre liči da je do nakovanja i čekića. Jedno od ova dva je istrošeno je sa jedne strane (ove koja služi za odvijanje) tako da proklizava pri većoj snazi. Vremenom će krenuti i na 3 da zeza ako se koristi.
Onaj drugi je elektronika.

Nazad
Vrh