AcA OPEL
Član
Majstori, ima li neko iskustva sa ovakvom testerom za metal? Kako vam se cini? Nesto razmisljam da kupim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne radi se o parama vec sto meni onoliko cudo nije potrebno. Vecinom secem do fi60-70, a nekad, nekad fi150. Cevi 100x60 ili 120x80, UNP 100-120. Cini mi se da bi za to bila dobra i ona holzman ili da trazim neku starinsku slicne velicine.Ako planiras da kupujes onakvu kao holzman, dodaj malo para i kupi profi masinu. Mala je razlika u doplati, a prednosti na forte ogromne
Ja sam skoro uzeo amadinu trakastu testeru sa dodavacem, sece 250mm bas ozbiljna masina
Svaka cast kako su je konstruisali, bas kvalitetno napravljena, ali zato i jeste cena nove izuvanje
Ipak mi je pokazala ispravnost.Morao sam danas da da je probam preko akumulatora od 12 v .Zavrti ali brzo zapišti i upali crvenu lampicu koja je u sklopu brusilice.Zašto ,da li su labavi kontakti ,da li je malo volti .????