Na KP,ovi sto prodaju cevi za kardaneDa li znate gde ima da se kupi cev 45x45 mm i 5 mm debljine na meru i da šalju brzom poštom? U NS ima 2 mm debljine i mora se uzeti cela cev od 6 metara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na KP,ovi sto prodaju cevi za kardaneDa li znate gde ima da se kupi cev 45x45 mm i 5 mm debljine na meru i da šalju brzom poštom? U NS ima 2 mm debljine i mora se uzeti cela cev od 6 metara.
Ako nema za kupiti i ne trebaš komad dulji od metra, može se izraditi savijanjem iz lima dva u profila 45x22 i zavariti u cijev. Sve zavisi od namjene.Da li znate gde ima da se kupi cev 45x45 mm i 5 mm debljine na meru i da šalju brzom poštom? U NS ima 2 mm debljine i mora se uzeti cela cev od 6 metara.
Jeste, fabrički na tim prikolicama su dva l profila...Stavi koju hoces dimenziju za stub ....mozes i 100x100.Kod mene je inace mislim 2l profila na mojim 470,no nisam siguran.