Alati i radionice

А гле фора: 'Талијан испробао ту Б3 ревизију апарата и у наслову видеа пише 139 евра, тј. то му је пре неку недељу била цена и Италији.

Koja je razlika izmedju b2 i b3 ?.Vidim na netu ima i A1,A2 modela ....
Не мора да је тако, али колико капирам, већа цифра на крају значи нову, у неком смислу унапређену варијанту, типа прва је А1, па А2, А3, онда се нешто релативно крупно унапреде, па се ознака модела промени на Б1, Б2... Имају нпр. брусилицу којој се ознака завршава са Ф6.

Koliko sam ja skontao A varijante su sa integrisanim kompresorom a B su bez kompresora.
I ako sam dobro razumeo ovog Italijana gore nije baš nešto zadovoljan sa B3 revizijom,a problem pravi izgleda masa koja je u toj verziji "uvučena" u kabal ručke i ostvaruje se preko one žice na keramici gorionika...
Po tom pitanju bolja je varijanta B2 sa klasičnim kleštima za masu,mada se verovatno i na B3 mogu montirati.

Jel ima neko Makitinu aku mazalicu,dva puta je jeftinija od Milvokijeve,pa se nešto razmišljam dal vredi.

Ili nešto razmišljam za bager moram i kamionče da nabavim,jel bi mogao kompresor od Atega recimo da gura pneumatsku mazalicu?

Imam garažnu Fadip i jedva čekam da je bacim.

Da je vamo blize granici rekao bih da je prodao koji plac bosancima pa sad hoce da ih odere i sa gradjevinskim uslugama :haha:
Provjeri koliko ova pneumatska mazalica trosi litara u minuti, pa onda formulom izmjeri koliko kompresoru na ategu treba od 6 do 8 bara da nadruka i tako dobijes tacnu litrazu na kamionu. Samo ne znam da li njima kompresor duva do 8 bara:unsure:

Da je vamo blize granici rekao bih da je prodao koji plac bosancima pa sad hoce da ih odere i sa gradjevinskim uslugama :haha:
Provjeri koliko ova pneumatska mazalica trosi litara u minuti, pa onda formulom izmjeri koliko kompresoru na ategu treba od 6 do 8 bara da nadruka i tako dobijes tacnu litrazu na kamionu. Samo ne znam da li njima kompresor duva do 8 bara:unsure:
Rišuje na 6.

I atego duva na 8-9 bari, ali to nece biti bas efikasno, po meni najbolje neka aku.
Seljace, nadam se da si svestan koliko kosta atego kiper
I ja sam skoro gledao neki bager, ma dan sam vise za dobru kombinirku ali to je naci kao iglu u plastu sena a i cene strasne.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh