Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sinoć u Pančevu jedno 70 oštraca. Reko kupiću u ponedeljak. Valda se neće rasprodati. Os i tebi da kupim?Ma bem ti lindu, otišao po oštrać za burgije, nije ga bilo već u pola 9,i vratio se kući sa potrošenih 10-15k,na šta? Nemam pojma
Не мора да је тако, али колико капирам, већа цифра на крају значи нову, у неком смислу унапређену варијанту, типа прва је А1, па А2, А3, онда се нешто релативно крупно унапреде, па се ознака модела промени на Б1, Б2... Имају нпр. брусилицу којој се ознака завршава са Ф6.Koja je razlika izmedju b2 i b3 ?.Vidim na netu ima i A1,A2 modela ....
Ma treba i za radionicu novu,garažnu dok napunim više masti na meni nego u njojAuu seljače jesi se naložio na novu igračku.
Podmaže se to dobrim dekalamitom za 5 minuta..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Rišuje na 6.Da je vamo blize granici rekao bih da je prodao koji plac bosancima pa sad hoce da ih odere i sa gradjevinskim uslugama
Provjeri koliko ova pneumatska mazalica trosi litara u minuti, pa onda formulom izmjeri koliko kompresoru na ategu treba od 6 do 8 bara da nadruka i tako dobijes tacnu litrazu na kamionu. Samo ne znam da li njima kompresor duva do 8 bara
To ti je neko cudo nepoznato! Moj slucja je da radi na ispravljacu (punjacu) a kad je nakacim na akumulator - ne radiKakva je ona pumpica za ulje u lindi za 1500 din ?