Alati i radionice

Za pocetnika u varenju nebojsa100, taj aparat je bomba,polako, ,,uhvatices" ruku sa njim,ne brini. Da te dugo sluzi aparat a i onaj alat betin je vrh.

Taj aparat je full, baš ga krljam i njakam i radi besprekorno!!!
Od tih low cost stvari on i one male HIKOKI brusilice i mala crvena makita MACTEC

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Sad imaš kolekciju "francuz" ključeva.
I ja danas kupio "malu" brusulicu 125 mm i 1700 w snage.
Naravno polovna nova mi preskupa, 40 € lijepo radi. Vrijene će pokazati jeli isplatna kupovina.

Sta je najefikasnije za skidanje kamenca? Posto mi je karcher riknuo prosle godine juce mu rastavim samo ventile, samo jedan radi normalno. Drugi je zapekao u sarafu a treci je pukao. Ovaj sto je pukao cu lako sanirati ljepilom, ali ovaj treci mi je briga. Pokusao sam ga cupati ali ne ide, kamenac kao da ga je zavario. Potapao sam u domestos, varikinu, sirce i sodu ali ne popusta mamu mu.
Uzecu vjerovatno sva tri nova ali hocu probati skarabudziti samo da vidim da li je do toga, da ne narucim ventile a ono jos nesto riknulo..

Hoce li sona nagristi aliminijum i plastiku? Izcupao bih ja taj ventil ali koliko vidim morat cu ove nekako ubudziti, sve koje sam pitao govore da toga vise nema za kupiti..

Од четвртка у "Линди" имате аку ударни одвијач (четвртка од по' цола) са све 20-волтном баКтеријом, шрафиличицу "на струју", онај другачији (без отвора за сваки фи посебно) оштрач за бургије/длета/маказе, кексерицу и којешта још. Кога интересује нешто више, ено пише у каталогу на њиховом сајту.

Убаците у пољу за претрагу "Јутјуба" ознаку модела оштрача (PSS 65 C1) и излетеће вам барем туце тестова и рецензија тог апарата.

На пример...

Sona grize aluminijum. Probaj limuntusa i u kljucalu vodu
Hvala kolega! Sve sam ocistio i sastavio, nazalost ne radi zbog ventila pa mi ne gine dolazak do vucica po dio.. I hvala Bogu karcher je skinut sa stranice za rezevne dijelove pa mi valja ceprkati po polovnjacima.
Inace plasticni dio velicine jedne trecine cigarete kostao je 13e!

A jel se placa duzni metar pa koliko kila on ima ili moze recimo pola metra i toliko i platim? Jednom sam bio u jednoj radionici kad im je stigla brzom postom besavna cev isecena tacno na meru i rekli su mi da se ta mera placa.

Ovi su veleprodaja.
Plaćaš po predračunu(ako si pravno lice ili ti neko sa firmom/radnjom plati).

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ma nisam pravno lice i ne treba mi velika kolicina. Da mi treba veca kolicina sigurno ne bi trazio ko salje brzom postom. Treba mi neko da mi posalje i ja da platim kuriru to sto je stiglo.

Upravo sam naso na KP oglas za prodaju besavnih cevi i savnih debelozidnih koliko sam shvatio. Salju brzom postom i koliko shvatam secu i male komade. Mozda sutra nazovem da se bolje raspitam.

Nazad
Vrh