Sava21
Član
Dukej,samo podloga i lepak za stiropor kao sto Nesko kaze.tako svi majstori rade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lidl je samo sa kolekcionare da stoji i da se ne koristi. Barem električni deo alata. Ubode se nešto da valja ali retko.Da li sam ja baksuz i glup a svi ostali pametni sa robom iz lidla, ne znam vise.
Kupim prosle godine za neki projekat malu pumpicu za pretakanje goriva. Donesem kuci, isprobam na ispravljac - radi i ostavim je u stranu. Naravno, bacim kutiju i racun.
Sad je probam na akumulator od traktora i ne radi. Probam opet na ispravljac - radi. Unutra pumpa na koju je nakacen kolektorski motor, do motora zica sa prekidaca 0/1 a druga zica ide iz kabela sa minus pola. Izmedju prekidaca i motora u buziru bio mali staklenac od 10A, izgoreo kad sam probavao na akumulatoru. Izbacim ga i premostim - ista prica.
Sve ali bas bas sve sto sam kupio u lidlu se pokazalo kao lose, nekvalitetno i pride jos i zivce trosi
U zeta takva slicna riknula posle 2 god, rotor iskocio iz prenosa..
Realno gledano Parkside je Smeće za amatere koji koriste nešto jedan dan godišnje... Kupili brusilicu od 2000W iz zezanja. Upalili radila bukvalno 2 minuta. Izgorela totalno. Bacila dim. Bilo je danas kupljena sutra vraćena.Da li sam ja baksuz i glup a svi ostali pametni sa robom iz lidla, ne znam vise.
Kupim prosle godine za neki projekat malu pumpicu za pretakanje goriva. Donesem kuci, isprobam na ispravljac - radi i ostavim je u stranu. Naravno, bacim kutiju i racun.
Sad je probam na akumulator od traktora i ne radi. Probam opet na ispravljac - radi. Unutra pumpa na koju je nakacen kolektorski motor, do motora zica sa prekidaca 0/1 a druga zica ide iz kabela sa minus pola. Izmedju prekidaca i motora u buziru bio mali staklenac od 10A, izgoreo kad sam probavao na akumulatoru. Izbacim ga i premostim - ista prica.
Sve ali bas bas sve sto sam kupio u lidlu se pokazalo kao lose, nekvalitetno i pride jos i zivce trosi
i detetu neke socijalne virsle koje na zalost voli
Sad sve mašine rade na dim. Kad ga nestane mašina prestaje da radi.Realno gledano Parkside je Smeće za amatere koji koriste nešto jedan dan godišnje... Kupili brusilicu od 2000W iz zezanja. Upalili radila bukvalno 2 minuta. Izgorela totalno. Bacila dim. Bilo je danas kupljena sutra vraćena.