AcA OPEL
Član
Pre par dana sam video da je OKOV imao neku akciju HIKOKI brusilica 125mm i brusilica 230mm za 12000 dinara. Po meni povoljno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesu li ti bar zatiplali prozore? Ako jesu, i ako si voljan ili ih cimaj da pokidaju svu staru penu pa novu da ti odrade sto rece mirosti ili cepaj ti. Spolja sad resenje neko sa fasadnim lepkom da polepis stirodur recimo 2 ili 3 cm zavisi od debljine supljina pa preko fasadnu mrezicu i lepak i oboji. Gde ce doci donja okapnica ili podnjaca sad kako ko zove napravi sa blagim padom prema dvoristu zbog vode ili izlij beton pa na njega zalepi pvc ili metalni pocinkovanu okapnicu ili i to radi stiroporom ili stirodurom isto da blagim padom ali ispod svega na ciglu odradi bar neku hidro podlogu ili klasican kondor ,ter ili premazi neki tipa ceresitovi
Miltone kupio sam skoro HUGONG PMIG 200 PULSE. Isprobao malo sa Co2, vario neke U profile i mogu ti reci brije na suvo. Isprobam ga i sa elektrodom na istim profilima, topi pa rastura. Nisam imao ni potrebu, a ni vreme za sad sa njim da malo vise radim jer WALMER 180 i dalje saliva.