Alati i radionice

Ja imam onu jeftiniju, narandžastu plaćena oko 10000, radi bez greske već 2-3 godine, ne vidim zašto bi bacio 7000 više!

Imam i ja onu narandzastu uzeta pre nekih 10 tak godina,radila je ali vec polako posustaje... Moj ti je predlog Darko ako vec resavas uzmi Wurth,jeste duplo skuplja ali si miran...

Ta je bas dobra mazalica i ceo taj program alata je ok od marpola,prijatelj mehanicar je ima i vise je po selu nego kod njega,kum isto je ima i bavi se nasim poslom,na oko i u radu deluje da je stabilna,nema skripe,krivljenja rucice i zastajkivanja,moja topla preporuka Dare!

Tko se može malo više ispružiti za mazalicu ili već ima nešto u ovom brandu na M18 baterijama, svaka preporuka za ovu mazalicu.

M18_GG-201C--Hero_1.jpg

Na prvom mestu je garazna pneumatska ,sa dovoljno dugackim crevom ,bolje nema,ali ovo je odma na drugom mestu.
Cudi me da kinezi nisu kopirali taj tip aku mazalice ,ili mozda ima ali ja nisam video ...

Evo da moju mazalicu ne ureknem ali baš se naradila, nosao sam je po terenu, šuma, kamioni dizalice itd svuda imaizveden mali priključak za vazduh tako da sam super zadovoljan!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Ima li ko iskustva sa mesalicama za malter/beton?
Kako je ucvrscena remenica na motoru? Kajle nema. Da li idu uvrtni vijci (crvici) u remenicu pa se s njima steze? Nije valjda da se busi osovina rotora jer na novoj remenici ima sa obe strane rupe bez navoja

Ima li ko iskustva sa mesalicama za malter/beton?
Kako je ucvrscena remenica na motoru? Kajle nema. Da li idu uvrtni vijci (crvici) u remenicu pa se s njima steze? Nije valjda da se busi osovina rotora jer na novoj remenici ima sa obe strane rupe bez navoja
Ja sam menjao na onoj narandzastoj made in jugoslavija, ide suplja civija kroz remenicu i osovinicu na motoru.

Прелопатај рецензије и којекакве тестове по "Јутјубу", па реши. А не знам ни да ли можеш да купиш "малу" дворучну брусилицу за те паре.

Neki dan je bilo u Metrou(na akciji) za 2700 mala brusilica od 700W, tako da mislim da je ovo povoljno.
Sigurno neće raditi kao stari metabo ili stari plavi bosch, ali za 30e nema ni na buvljaku..
Ja ću veovatno za sebe uzeti onu glodalicu za drvo.

И ти идеш у четвртак по глодалицу? :)

Немој да приде не купиш и сет глодала - туце основних за 'иљаду и по или слично.

Nazad
Vrh