Alati i radionice

Vidis da je prava stvar kad je jaci, sad jos samo kovane gedore. Ima u wurthu za 10.000 od 10 d0 32, inace druge na priznajem

Послато са SM-A315G помоћу Тапатока
Gde ima ta wurth prodavnica?
Trebalo bi da imaju dizalicu od 10 ili 20 tona sa duplim cilindrom, a to mi baš treba...

Imam ja takav, kupio ga novog 2003 i nema sta nije jadnik istrpio a uvek dobar.

Послато са SM-A315G помоћу Тапатока

Godinama smo koristili ovakav od prijatelja ,stvarno je svašta svlačio .Imam 10-setak kojekakvih radapcigera ali morao sam i ovog da uzmem.Uz malo cenkanja, 800 dinara.

Danas sam bio u B topoli na vašaru slaba ponuda sa zemlje!!!!
Uzeo par ključeva i jedan tirfor

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Luka od koliko tona si uzeo tirfor koji je proizvodjac
Ja sam kupio 2 kineska u novom sadu tehno s rumena je firma od 3,2 t. Pomerao sam presu od 25t, ide tesko ali je obavio posao, doduse na tenkicima koje sam isto uzeo kod njih

Mala prinova i kod mene. GBH 2-28
59b88a2f0a92fd4478a59f70e15836c7.jpg
4c1b232815d4d529de59ec6d2dba518c.jpg

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka

Nisam gledao, postoji li ikako neki model profi proizvodjaca rucnih busilica ali da je busilica do 1000w ne stemalica, da nema cekic vec samo da vrti, busi, ima dve brzine, potenciometar i dve brzine. Cekica mi je za sva vremena dosta. Od 3krsa busilice sve tri same od sebe ukljucuju cekic pa moram da pridrzavam prstem polugu ukljucivaca. Bruji tandrce kosti mi jede. Zao mi je da ih bacim jer druge nemam a ispravne su (ako ove opisane situacije mogu da se svedu pod ispravno). Samo da busim metal, plastiku, drvo. Za zidove ako mi treba onda bih uzeo neku sa sds prihvatom

Nisam gledao, postoji li ikako neki model profi proizvodjaca rucnih busilica ali da je busilica do 1000w ne stemalica, da nema cekic vec samo da vrti, busi, ima dve brzine, potenciometar i dve brzine. Cekica mi je za sva vremena dosta. Od 3krsa busilice sve tri same od sebe ukljucuju cekic pa moram da pridrzavam prstem polugu ukljucivaca. Bruji tandrce kosti mi jede. Zao mi je da ih bacim jer druge nemam a ispravne su (ako ove opisane situacije mogu da se svedu pod ispravno). Samo da busim metal, plastiku, drvo. Za zidove ako mi treba onda bih uzeo neku sa sds prihvatom
https://www.sualati.com/Eibenstock-busilica-za-metal-ehb-2024-1150w-mk2/proizvod/11392

Ovako nesto? Ta bi trebalo da nosi 14mm burgiju u plocevini bez problema.Samo ne vidim da li ima cekic, mada i ako ga ima na njoj nema sanse da se ukljucuje sam od sebe. A imas ih i polovnih (ne bas istih ali slicnih) za duplo manje para.

Skoro sam video na KP masinsku busilicu METABO sa reduktorom za 50 evra, naravno polovna. Mislim da je bila tu negde 800-1000 W. Inace imam BOSCH masinsku od 600 W i mozda u retkim slucajevima osetim da joj fali snaga.

Ovako nesto? Ta bi trebalo da nosi 14mm burgiju u plocevini bez problema.Samo ne vidim da li ima cekic, mada i ako ga ima na njoj nema sanse da se ukljucuje sam od sebe. A imas ih i polovnih (ne bas istih ali slicnih) za duplo manje para.
Odlicna,imam 3 komada,busim do 16mm sasije na kamionima.Na manjim obrtajima hoce da se pregreje posle 2 rupe od 16mm ali zato koristim dve,jedna radi dok druga se ladi 8-)

Nazad
Vrh