nesto2
Član
Slicno tocilo imam. Plave boje. Neunistivo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde ima ta wurth prodavnica?Vidis da je prava stvar kad je jaci, sad jos samo kovane gedore. Ima u wurthu za 10.000 od 10 d0 32, inace druge na priznajem
Послато са SM-A315G помоћу Тапатока
Imas na auto putu BEOGRAD ZAGREB, kad se prodje Autokomerc posle kilometar dva.Gde ima ta wurth prodavnica?
Trebalo bi da imaju dizalicu od 10 ili 20 tona sa duplim cilindrom, a to mi baš treba...
https://www.sualati.com/Eibenstock-busilica-za-metal-ehb-2024-1150w-mk2/proizvod/11392Nisam gledao, postoji li ikako neki model profi proizvodjaca rucnih busilica ali da je busilica do 1000w ne stemalica, da nema cekic vec samo da vrti, busi, ima dve brzine, potenciometar i dve brzine. Cekica mi je za sva vremena dosta. Od 3krsa busilice sve tri same od sebe ukljucuju cekic pa moram da pridrzavam prstem polugu ukljucivaca. Bruji tandrce kosti mi jede. Zao mi je da ih bacim jer druge nemam a ispravne su (ako ove opisane situacije mogu da se svedu pod ispravno). Samo da busim metal, plastiku, drvo. Za zidove ako mi treba onda bih uzeo neku sa sds prihvatom
Odlicna,imam 3 komada,busim do 16mm sasije na kamionima.Na manjim obrtajima hoce da se pregreje posle 2 rupe od 16mm ali zato koristim dve,jedna radi dok druga se ladiOvako nesto? Ta bi trebalo da nosi 14mm burgiju u plocevini bez problema.Samo ne vidim da li ima cekic, mada i ako ga ima na njoj nema sanse da se ukljucuje sam od sebe. A imas ih i polovnih (ne bas istih ali slicnih) za duplo manje para.Dvobrzinska bušilica BE 850-2 - 850 W/36 Nm - METABO
Dvobrzinska bušilica BE 850-2 - 850 W/36 Nm - METABO - Vrhunski izbor profesionalnih alata i mašina - Najniže cene, Isporuka po Srbiji - SuAlatiwww.sualati.com