Alati i radionice

Da sluzi:ppozdrav:!
Nesto mi zbog ugla slikanja vise lici na dtw 1001 nego na 701, bas ogromno izgleda.
Kao sto Tonchi kaze sad samo dokupljujes alat za postojece baterije..

Da li neko koristi ovakve ? Gledao sam jedan sa tegom..ali moraju sve kuglice da se izvade.
54eb99801e415c018fee8418c8e2a1d0.jpg

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

U zavisnosti od tipa kaveza kod lezaja,ali u vecini slucajeva,po slici gore,ne mora se vaditi kuglice da bi taj tip radapcigera izvukao lezaj napolje.

Koristio sam tj. pokusao da koristim jedan pozajmljeni set za vadjenje lezajeva, u pitanju je bio nemacki Kukko ne zanam koju oznaku je imao ali kad smo razbucali kavez ispostavilo se da nema bas takvog adaptera, lezaj je imao nesto manje kuglice nego sto je bila polu kugla na adapteru i nije mogao lepo da udje u kanal, da ga brusim nisam mogao nije bio moj a i poprilicno je bio skup. Kasnije sam gledao ima li da se kupi kod nas nisam nasao a u Nemackoj je za nase uslove cena nebeska. Mislim da Kukko ima bas veliki izbor ovakvih izvlakaca. Ko ima volje moze i da malo inprovizuje.

Poslednja izmena:
Два сата ,апарат за варење,навојна шипка и почупају се сви ови лежајеви какве ове бабароге.

Vidis da je prava stvar kad je jaci, sad jos samo kovane gedore. Ima u wurthu za 10.000 od 10 d0 32, inace druge na priznajem

Послато са SM-A315G помоћу Тапатока

Послато са SM-A315G помоћу Тапатока

Možda nece bas biti dobar za zapekle srafove preko 30mm ali toga ni nemam,ove 32mm na imt-560(zadnji tockovi) dosta lako odvije tako da sam zadovoljan za sada,na ferdzi odvija u delicu sekunde.

Nazad
Vrh