Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Male prinove
Ono kad kupis kod Japanca baterije
Idemo dalje:
Hvala kolega. To jeste buše kao u sira. Mora dosta da se pazi kada se koriste u ruscnoj bušalici. Pošto proklizavanja nema ako blokira u rupi okrenu ruku za čas.Lepo, nek je sa srećom
Od ovoga koristim Dewalt burgije i karbidni list za lisicarku.
Burgije su brutalne
Vidio sam ih i ja na na "jućubu" kod naseg kolege, stvarno lete kroz metal. Samo me malo brine kako naostriti takav borer..
Ja imam pneumatski udarni odvijac oko 350nm 2 god i mogu ti reci da je to sasvim dovoljno za moje potrebe, jedino gdje je zatajio je matica 36 na tarupu kukuruznog adaptera (ali mislim da je posle dosta cimanja i nju skinuo). Za mene bi ovaj dtw700 bio bio taman za apsolutno sve sto imam, ne mogu trvrditi da ce biti i za tebe jer mozda imas neke mrcine od sarafa koji se jedva odvrcu i sa sipkom.. Ja bih vise gledao velicinu nego da ima 1000nm, tih 1000nm ce ti koristiti jednom u godinu-dve (ili nikad) a za ostalo ce ti biti dovoljno 500nm. I dzabe ces se patiti sa velikim odvijacem, kad odvrnes koji saraf sa odvijacem od 5kg rekao bi covjek sta je tu tesko. Ali kad se zareda 30 sarafa u nekoj zajebanoj poziciji fino se covjek napsuje.Jedno pitanje,koje snage je realno potreban udarni Aku odvijač za potrebe poljoprivrednika,tockovi na traktoru,prikolici,neke popravke?Napikirao sam makitu samo se lomim izmedju dtw701 i dtw 1001 ili 1002.
Ovaj iz serije 700 je dosta manjih dimenzija sto mi vise odgovara ali ne znam dali je kadar.
DeWalt DCF899 ili Milwaukee M18ONEFHIWF34-0. DW je nešto jeftiniji, ali ima i nešto manji moment, dok je Milwaukee nešto jači i ima ga u opciji 1/2 i 3/4 u toj veličini. To su odvijači koji nisu baš za neke sitne šarafe i pipljive poslove, pa ja recimo svoj Milwaukee kombiniram još sa manjim odvijačem. Kad se uzme takav, treba se opredjeliti na jedan brend i onda sve uzimati istog branda jer baterije pašu na sve.Jedno pitanje,koje snage je realno potreban udarni Aku odvijač za potrebe poljoprivrednika,tockovi na traktoru,prikolici,neke popravke?Napikirao sam makitu samo se lomim izmedju dtw701 i dtw 1001 ili 1002.
Ovaj iz serije 700 je dosta manjih dimenzija sto mi vise odgovara ali ne znam dali je kadar