Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj:https://www.masineialati.ba/shop/za...aparat-za-varenje-transformator-practica-152/Неки мали аматерски трафо? И ја сам свој успео да отерам у заштиту. Није неки посебно тежак посао.
Ovo je navodno mađarski varstroj..Onda odlicno...koji je taj od 200A?
Može biti, a može biti da je 26v napon otvorenog luka na 154 ampera. 230v je ulazni napon aparata... Ovaj aparat bi onda mogao 4mm elektrode jednu za drugom ceo dan, a to je malo verovatno...ne razumeš šta komentarišem...Nisi dobro vidio napon.
Nije 154A na 220V nego na 26V.
Mnogo brzo diskutuješ..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Imam ja vec 7-8 godina,placen 150eu radi poso odlicno,pali traktore bez problema,palio sam i truk doduse dopuno sam ga 15 min pa posle palioKolege jel ima neko mozda neki od ovih jeftinijih startera i punjaca.
Vidim ima ih po oglasima da se gadja sa njima i svi su isti samo nalepnice drugacije.
Dal mogu da "startuju" traktor ili tako neki veci motor?
Već sam rek'o ali nisi video jer si ovo shvatio kao napad na tebe, ali ponoviću, sa 154 ampera na 100% intermitencije se može variti 4mm elektroda ceo dan jedna za drugom bez da se pregrije...to je malo verovatno za čajna aparate.Ok, i šta sad želiš reći?
2,5 vari sa 60A, a 3,25 sa oko 100.
Moje mišljenje je da ima deklarisane tačne parametre.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka