Ne,monofazni 5,5kw.Proveri svaku fazu posebno,mozda nemas jednu.
Pretpostavljam da je 5,5 kw trofazni
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne,monofazni 5,5kw.Proveri svaku fazu posebno,mozda nemas jednu.
Pretpostavljam da je 5,5 kw trofazni
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
Ne muce tebe hercovi nego amperi a monofazni trazi jacu pocetnu struju jer monofazni u startu povuce ogromnu struju kako bi startovao. Probaj motor iste snage ali trofazni da nakacis pa ces videti koja je razlika.Ne,monofazni 5,5kw.
Sve sto ti odignes rukama, podice i ta jeftina roda. Sve sto ti ne mozes, nece ni ona. Uvijaju se tanke cevi. Tockovi su preslabi. Klipnjaca hoce da se iskrivi a i da zardja jer nije hromirana. Kupio drugar pa se razocarao. Moze za imt i torpedo ploce hidraulike i tako neke stvari ali kada se kilaza priblizi trocifrenom broju, vec pocinje da posustaje i da se uvijaJel ima neko iskustva sa ovim rodama sto se prodaju(120-150e) na kp,valja li cemu?Razmišljam da uzmem za eventualno skidanje truba,trapa i slično na traktoru.
Nije tu problem struja nego nesto sa motorom nije u redu,mozda kondenzator, ja imam na hidroforu motor 2,1kw I na krunjacu 2kw I rade Bez problemaMislio sam da pita za agregat, sad tek kontam i ja...
Monofazni perac 2,2kw 130 bari
Preko 2,2kw i ne postoji monofazni motor valjda.
I moja Karčerica od 3kw ima problem da krene. Potrebno je da malo pomerim ventilator motora i on se onda pokrene. Uglavnom je problem prvi start. Posle se pokreće normalno. Ne znam u čemu je problem?Jel moguce da je toliko slaba struja pa kercerica nece da krene??
Motor 2,2kw, kod lika sto sam uzeo od njega, na njegovoj struji radila...
Merio sam unimerom napon 230V.
Znam da postoji i neka fora sa hercima...
E sad agregat od 5.5kw je krene ali zapne momacki, pa me brine da li je taj motor uopste ispravan i da li mu je zaista potrebna neka veca snaga nego za obican elektro motor?
Hvala, mislio sam da moze da posluzi uz eventualno malo ojačavanja al' cu da odustanem od nabavke.Sve sto ti odignes rukama, podice i ta jeftina roda. Sve sto ti ne mozes, nece ni ona. Uvijaju se tanke cevi. Tockovi su preslabi. Klipnjaca hoce da se iskrivi a i da zardja jer nije hromirana. Kupio drugar pa se razocarao. Moze za imt i torpedo ploce hidraulike i tako neke stvari ali kada se kilaza priblizi trocifrenom broju, vec pocinje da posustaje i da se uvija
Ja sam kupio tu sklopivu rodu al u cini mi se Lukeni, na njoj pise weber hidraulik i ima neku garanciju od 2 godine koja je istekla i namontirala je motora i motora do sad bez nekih poteskoca, tockici su joj mana u smislu da su metalni pa traze idealno ravan beton da bi se lako manevrisalo sa njom,u to vreme placena 36000.Hvala, mislio sam da moze da posluzi uz eventualno malo ojačavanja al' cu da odustanem od nabavke.
Mi smo sa takvom jeftinom rodom dizali Fapov menjac od 200kg a ruka je bila izvucena na maximum. I meni nekako deluje slabo ali za terete do 200kg ne bi trebalo da bude problem.Kad digneš 3cil motor iz fergule ne smeš biti opušten!!!!
Da guraš ako je neravno!!!!! Četvorku nisam smeo ni da probam!!!!
Imao sam jednu pa mi pukla dole gde se sklapa!! Kad sam pokušao dići menjač od Scania
Tako da što se rode tiče ili univerzal Banja luka ili nešto takvo slično!!!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Imaš neku sliku da uporedim?Ja sam kupio tu sklopivu rodu al u cini mi se Lukeni, na njoj pise weber hidraulik i ima neku garanciju od 2 godine koja je istekla i namontirala je motora i motora do sad bez nekih poteskoca, tockici su joj mana u smislu da su metalni pa traze idealno ravan beton da bi se lako manevrisalo sa njom,u to vreme placena 36000.