Alati i radionice

Prebacivao sam sa likom poljo meh iz slo vrednost ogromna ali nas covek, dobije stoju i nema carine, vozimo staro gvozdje, ne vredi nista.
O ovome nisam razmisljao alat kad je rasklopljen van kutije je polovan ma kako da izgleda, sad kako vrse procenu bem li ga, opet najbolje imati nekoga

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Al kad imaš nekoga moraš da šteluješ kad je u smeni,pa da ga čekaš :D za starudiju ne prave problem čisto 10€ kako kad,zavisi koliko ima.

Ali najbolji carinik ipak ostaje Bugarin,10 maraka mogao si da predješ sa bilo čime.

90-ih smo švercovali čokolade,kinesku kredu i Sega Mega i Sony 1.

Nikad mi nije bilo problem izneti npr iz Hungary ali naši su me njakali onda nišanim kad su iz mog sela ljudi
Tako i sa HR
A nosio sam svašta od Honda freze do motora za kamion i bele tehnike
A u HR sam nosio stajnjak burazer ima voćnjak tamo

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Poznanik uzeo ovaj, boca, zica, manometri, sve spakovao i oko 300e ispala igranka.
Kaze da je prezadovoljan.
339ae2142a918adb11192ba3af1f1ebe.jpg

Za tu cenu kažu da je odličan.Pa mozgam do 100€ možda ne treba žaliti.Gledao sam i Wobi Haus,a i isto i u gvoždjari jednoj lokalnoj njihov brend,a isti aparati (Kinezi) kao i ovi u Wobi Hausu samo rebrendiran i tu se vrte oko 100€.

Za tu cenu kažu da je odličan.Pa mozgam do 100€ možda ne treba žaliti.Gledao sam i Wobi Haus,a i isto i u gvoždjari jednoj lokalnoj njihov brend,a isti aparati (Kinezi) kao i ovi u Wobi Hausu samo rebrendiran i tu se vrte oko 100€.
Mirosti je uzeo onaj mali u vobiju za nekih 100-120e, ne secam se tacno.
Ja cekam jos malo da vidim kako ce se pokazati kod njega pa da se ponovim sa istim, bas mi se dopao
Sad nadjoh njegov post, 9500rsd sto je i vise nego povoljno

Poslednja izmena:
Videh da ih prodaje neko iz Kg pa reko da skupim utiske pre nego odem.

Pa nek bude i malo skuplj,nego svi ih hvale ali niko konkretno da kaže taj i taj nego sve neka opšta mesta :D

Zorge ako mislis na kombinovani, on je oko 200e bio 400a, ma da im je padala cena, nisam gledao skoro.

Ja kupio taj mma 400n model,lepo radi - ne mogu vise stari trafo da cickam zbog par elektroda.Jedino kablovi sto idu uz njega su kratki.

Ja kupim trafo po savjetima "ISKUSNIH"(ne sa foruma) jer se on ne pregrijeva kao inverter, kad mudo labudovo. Prije neki dan spucam 10 elektroda 2.5 i 2-3 elektrode 3.2mm jednu za drugom, kad zasvijetli lampica temperature..

Nazad
Vrh