Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do 100€ uz račun ne plaćaš ništa,ako je za ličnu upotrebu,a to zavisi od raspoloženja carinika kako te proceni,uglavnom ne prave problem.Kako je uopste preneti takav alat ovamo, da li ima neke carine i ostalih nameta od nase TIGAR drzave?
Burazer ima prijatelja koji bi nam mogao poneti tako neki alat.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Meni je jedan isto rekao 10e putni kofer, koliko znam ne bitno je sta je u njemu. Inace lik prevozi kombijem ljude, pa ovako naplati 10e kofer ovima sto salju rodbini poklone iz njemacke. Kaze da bi vamo mogao prevesti od alata do auta vrlo jeftino, ali nema nikog svog ovde.Meni jedan reko "za 10 evra mogu da ti prenesem sta oces samo da nije droga i oruzje".
http://www.cetaform.com/en/set-detail/l35-62 ja imam ovakve za sada se jos ne vide tragovi koriscenja pre njih sam imao unior ovi su za dve klase bolji. Ako si na ove izbijace mislioU planu mi je da kupim neke kvalitetne izbijace,jel ima neko prporuku za neku profi marku?
Reca!!!!!U planu mi je da kupim neke kvalitetne izbijace,jel ima neko prporuku za neku profi marku?
Rax,hegeret,reca,groz,beta,uniorU planu mi je da kupim neke kvalitetne izbijace,jel ima neko prporuku za neku profi marku?