Alati i radionice

Ovo je aparat najmanjih dimenzija i težine samo 2,5kg. Tera 3,25 bez problema a probao sam i bazičnu i prohromsku 3,25.
Ima i mogućnost lift Tiga.
Ovo sam uzeo namenski radi veličine, bukvalno staje u veći džep.
Imam jači inverter od 200A(pravih) koji tera 5, ali je on skoro 6kg.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Daj link neki.

Za ovaj kažu da je isti Kinez kao woby Haus.

https://www.tri-o.rs/nexsas-aparat-za-varenje-mma-120b

Bukvalno u džep može da se stavi.

Treba drugaru da varim neku ogradu od grifovane žice.A ne vuče mi se Jasic sa sve bocom celom dužinom.Ovako ovo preko ramena i vatra.

Poslednja izmena:
Daj link neki.

Treba drugaru da varim neku ogradu od grifovane žice.A ne vuče mi se Jasic sa sve bocom celom dužinom.Ovako ovo preko ramena i vatra.
Ovaj aparat koji sam ja kupio u Wobiju, uopšte nisu izbacili na sajt, i pred novu godinu su tek stigli.
Imali su u toj poslovnici gde sam ja kupio svega dva komada. Ovaj sa tvog linka nije taj, više mi liči na kzburove. Moj aparat ima one napredne funkcije u meniju. To je u stvari ovaj češki Pantermax 195. Evo mu recenzije:

Cisto sumnjam da je stvarno 100% na 154 A. Narocito ako je VARSTROJ jer je ovaj kod nas vise izvikan nego sto je stvarno dobar. Mada, realno moze da topi 4 mm bez problema na duze staze po mom misljenju.

Ja nemam potrebu da varim sa elektrodom 4 ili 5, i neznam nikoga ko radi sa elektrodama te veličine da bih probao dali zaista daje 154A u trajnom radu . Radim uglavnom sa 3,25 rutilnom i bazičnom i nju ovaj aparat ne oseća koliko god da variš, nikada do sada nije uključio bimetal.
Na sajtu mađarske firme koja se bavi opremom za varenje i koja ga distribuira vodi se kao profi aparat sa ugrađenim naprednim funkcijama hot start itd..
Mene je taj aparat izašao 130€ pre dve godine, i uzeo sam ga po preporuci kao proveren..
Evo linka:
http://www.fortrans.hu/mma_arc_inve.../fortrans-arc-200-inverteres-mma-hegesztogep/
Imaju u ponudi i amaterski aparat od 140A.

Uglavnom za te pare zavrsavaju posao,za 100e gore\dole ne moze da se ocekuje da radi kao tipa Fronius ili neki premium brend.Jednom gledao recenziju nekog froniusovog invertera i samo kad vidis kakvu masu isporucuju uz aparat sve ti je jasno.

Ovaj aparat koji sam ja kupio u Wobiju, uopšte nisu izbacili na sajt, i pred novu godinu su tek stigli.
Imali su u toj poslovnici gde sam ja kupio svega dva komada. Ovaj sa tvog linka nije taj, više mi liči na kzburove. Moj aparat ima one napredne funkcije u meniju. To je u stvari ovaj češki Pantermax 195. Evo mu recenzije:
Ovaj model nema u radnji u Kragujevcu.Moram da odem da vidim šta se tu dešava.

P

Uglavnom za te pare zavrsavaju posao,za 100e gore\dole ne moze da se ocekuje da radi kao tipa Fronius ili neki premium brend.Jednom gledao recenziju nekog froniusovog invertera i samo kad vidis kakvu masu isporucuju uz aparat sve ti je jasno.
Pa šta da se očekuje od hobi aparata.Da imam posla da pržim kilo elektroda dnevno,sigurno bi gledao skuplje.

Ni Jasic ne bi uzeo da junior nije preko naleteo na akciju.Kako je počelo Jasic ima i unucima da ostane :D

Ovako za lagan posao kao što je heftanje grifovane žice za već postavljene ramove je meni skor logično rešenje.

Ja nemam potrebu da varim sa elektrodom 4 ili 5, i neznam nikoga ko radi sa elektrodama te veličine da bih probao dali zaista daje 154A u trajnom radu . Radim uglavnom sa 3,25 rutilnom i bazičnom i nju ovaj aparat ne oseća koliko god da variš, nikada do sada nije uključio bimetal.
Na sajtu mađarske firme koja se bavi opremom za varenje i koja ga distribuira vodi se kao profi aparat sa ugrađenim naprednim funkcijama hot start itd..
Mene je taj aparat izašao 130€ pre dve godine, i uzeo sam ga po preporuci kao proveren..
Evo linka:
http://www.fortrans.hu/mma_arc_inve.../fortrans-arc-200-inverteres-mma-hegesztogep/
Imaju u ponudi i amaterski aparat od 140A.
Razumemo se apsolutno. Realno, vecinu potreba vecine korisnika zadovoljava, a jos za tu cenu nema mnogo premisljanja. Samo mi je eto nerealan taj podatak za intermitencu, ali ne znaci da je aparat los i da ne vredi.

Probao sam FRONIUS neki od 160 ampera i prvo sto mi je bas privuklo paznju jesu kablovi, klesta za elektrodu i stipaljka za masu. Dosta masivnije i kvalitetnije nego moj WALMER 180 sto ima. Zato kad sam prineo elektrodu i pustio var ma cini mi se da sam vari😁

Uz ovaj mađarski aparat su stigli Sacit italijanski kablovi od 3m i 25 (pravih)kvadrata. To ni na najačem kzburu nisam video.
Ja sam jedino dokupio magnetnu masu za 1500 din koja mi zaista mnogo ubrzava posao..

Daj link neki.

Ja mislim da je slican viladzeru ako ne i isti kao i agm koji je kopija pojedinij viladzer alata,ali me ne drzi za rec,cini mi se da je neko nesto iskopao negde o njima i objavio ovde

Jel moguce da je toliko slaba struja pa kercerica nece da krene??
Motor 2,2kw, kod lika sto sam uzeo od njega, na njegovoj struji radila...
Merio sam unimerom napon 230V.
Znam da postoji i neka fora sa hercima...
E sad agregat od 5.5kw je krene ali zapne momacki, pa me brine da li je taj motor uopste ispravan i da li mu je zaista potrebna neka veca snaga nego za obican elektro motor?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Jel ima neko iskustva sa ovim rodama sto se prodaju(120-150e) na kp,valja li cemu?Razmišljam da uzmem za eventualno skidanje truba,trapa i slično na traktoru.

Jel ima neko iskustva sa ovim rodama sto se prodaju(120-150e) na kp,valja li cemu?Razmišljam da uzmem za eventualno skidanje truba,trapa i slično na traktoru.
Kad digneš 3cil motor iz fergule ne smeš biti opušten!!!!
Da guraš ako je neravno!!!!! Četvorku nisam smeo ni da probam!!!!
Imao sam jednu pa mi pukla dole gde se sklapa!! Kad sam pokušao dići menjač od Scania
Tako da što se rode tiče ili univerzal Banja luka ili nešto takvo slično!!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Nazad
Vrh