talianu
Član
Ta to je hlorovodonična ili u narodu popularna sona,ne moraš je razblaživati više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ta klešta iz lidla bolje da i ne kupuješ. Odneseš lepo uredjaj u elektromehaničarsku radnju gde se opravljaju elektro-motori, stave ga na njihov ispitni sto i ti za malo novca dobiješ podatke izmerene veoma kvalitetnom opremom.Hvala svima koji su e uključili u diskusiju vezanu za moj problem s Boxer invertorom.
Strujna kliješta nemam. Planiram kupiti jedna, ali vjerojatno ona iz Lidla, zbog pristupačne cijene. Za mjerenje struje na invertoru vjerojatno nisu dosta jaka.
Kliješta koja mogu izmjeriti toliku struju su meni preskupa da 99% vremena leže na polici.
Обрати пажњу на то да ампер-клешта која су повољније цене, обично не мере једносмерну струју. Има их и која мере, али то мораш посебно да утврдиш. Ја сам купио нешто повољно кинеска ампер-клешта из продавнице која се селила и направила велике попусте са ознаком чипа VC3266L+ - не мере амперажу једносмерне струје, али једна од варијанти чипа исте ознаке, али другачијим суфиксом, мери и то. Пишем ти то јер обично клешта која мере и наизменичну и једносмерну струју коштају три пута скупље од оних која мере само наизменичну, осим ако не налетиш на то што помињем - јефтина ампер-клешта са одређеном варијантом чипа.Strujna kliješta nemam. Planiram kupiti jedna, ali vjerojatno ona iz Lidla, zbog pristupačne cijene
Preporuka, trga šrafove, doslovno... 450 eura je super cijena ako je sa 2 baterije i punjačem.Prijatelj moze da mi donese iz Nemacke ovakav odvijac za 450e.
Da li ima neko ovakav model i da li ima dovoljno snage za tockove na traktorima i kombajnima?