Alati i radionice

Ne bih se usudjivao te rogatije kiseline da ubacujem.
Ja npr sipam 3kesice limuntusa ako ce raditi ceo dan traktor. Uvece ispustim.
Limuntus nije tako agresivna kiselina. Nije mi zbog hladnjaka no do glave i bloka

Hvala svima koji su e uključili u diskusiju vezanu za moj problem s Boxer invertorom. :ppozdrav:

Strujna kliješta nemam. Planiram kupiti jedna, ali vjerojatno ona iz Lidla, zbog pristupačne cijene. Za mjerenje struje na invertoru vjerojatno nisu dosta jaka.
Kliješta koja mogu izmjeriti toliku struju su meni preskupa da 99% vremena leže na polici.

Hvala svima koji su e uključili u diskusiju vezanu za moj problem s Boxer invertorom. :ppozdrav:

Strujna kliješta nemam. Planiram kupiti jedna, ali vjerojatno ona iz Lidla, zbog pristupačne cijene. Za mjerenje struje na invertoru vjerojatno nisu dosta jaka.
Kliješta koja mogu izmjeriti toliku struju su meni preskupa da 99% vremena leže na polici.
Ta klešta iz lidla bolje da i ne kupuješ. Odneseš lepo uredjaj u elektromehaničarsku radnju gde se opravljaju elektro-motori, stave ga na njihov ispitni sto i ti za malo novca dobiješ podatke izmerene veoma kvalitetnom opremom.

Strujna kliješta nemam. Planiram kupiti jedna, ali vjerojatno ona iz Lidla, zbog pristupačne cijene
Обрати пажњу на то да ампер-клешта која су повољније цене, обично не мере једносмерну струју. Има их и која мере, али то мораш посебно да утврдиш. Ја сам купио нешто повољно кинеска ампер-клешта из продавнице која се селила и направила велике попусте са ознаком чипа VC3266L+ - не мере амперажу једносмерне струје, али једна од варијанти чипа исте ознаке, али другачијим суфиксом, мери и то. Пишем ти то јер обично клешта која мере и наизменичну и једносмерну струју коштају три пута скупље од оних која мере само наизменичну, осим ако не налетиш на то што помињем - јефтина ампер-клешта са одређеном варијантом чипа.

A lidlov aparat za varenje neko ima? Za 9000 dinara tu sam sigurniji sa garancijom nego preko pola Srbije kad narucim preko kupujem prodajem, a i svakako nije mi potreban jaci od 120A
Izgleda mi sasvim solidno da radi na videu

Poslednja izmena:
Био сам пре пар дана у "Лислу" и нисам видео апарате за заваривање на рафовима, а док их сачекаш да их поново изнесу, има воља да те прође. Можеш да одеш и до "Воби Хауса" у Суботици или да наручиш преко Нета апарат кога је недавно купио "Мирости" - 120 ампера, некакве смарт функције, пар година гаранције...

Prijatelj moze da mi donese iz Nemacke ovakav odvijac za 450e.
Da li ima neko ovakav model i da li ima dovoljno snage za tockove na traktorima i kombajnima?

Izgleda da ispod 60-ak eura nema strujnih kliješta da koja mogu na isti način mjeriti AC i DC struju. :(
Ova s linka bi jerojatno zadovoljila, samo je pitanje isplati ih se kupiti, ili bolje postupiti po prijedlogu @Spajki?

Kako je uopste preneti takav alat ovamo, da li ima neke carine i ostalih nameta od nase TIGAR drzave?
Burazer ima prijatelja koji bi nam mogao poneti tako neki alat.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nadje se uvek neki kombista koji vozi ljude tamo-amo,hoce i stvari oni da ponesu,sve je to njima para vazno je samo da imaju prodju na granici,da mu se neki dinar i on donese,kutija od alata se baca,racun se sacuva i prolaze mangupi sa 20 evra

Nazad
Vrh