Akumulatori

Ma ima akumulatora koliko hocu,raznih amperaza i proizvodjaca more,ali mi kvalitet sumnjivi,a ovaj Barenov mi se opasno svideo kad sam video kako ferguson zavergla sa njim a konkretno baren proizvodjaci akumulatora ne prave vece od 100ah. Pa sam resio uzeti neke malo skuplje,nadam se i kvalitetnije. Ovaj za fergusona sam platio 13500 od 100ah i 3 godine garancije,kako prodavac kaze ne otvara se i nije mu potrebno dosipanje u celije.

Veruj mi da će mu trebati dolivanje destilovane vode, ali NE DIRAJ ga dok traje garantni rok, imam i ja Barenov aku, kupio prošlog proleća za auto od 54Ah...
Kupio si ga u Rumi na bregu?

Čim mu prođe garantni rok, OBAVEZNO skini (pocepaj) nalepnicu i otvori ga, doli vode, po potrebi, nemoj da ti ćelije ostanu suve, crći će bez potrebe...
E sad, zapamti ovo, pa se seti za 30 meseci šta sam ti napisao :ppozdrav:...
Ta Firma je neka Austrijska, ali je nekakav "podproizvođač" neke poznate marke akumulatora, inače se prave u Italiji i idu u prvu ugradnju nekih Italijanskih vozila...Pročitao sam negde, ne mogu svega da se setim...

Sa Banner akumulatorima nema greške.Pisao je član Stalker o njima u temi.Firma koja ih uvozi je iz Vognja sa prodavnicom na bregu u Rumi tako da ti je veoma blizu u slučaju reklamacija.Kod njih sam kupio nekoliko akumulatora i imam veoma pozitivno iskustvo sa reklamacijom i zamenom.Ljudi su veoma korektni i pošteni.A imaš i kod Bate u prodavnici visoke akumulatore za 577 i Optima akumulatore pa biraj.

Momci opet unosimo neozbiljnost u temu. :haha:

Nista kupicu ovaj od 100ah,ako budete stucali posle odredjenog vremena setite se ovog posta. :osmeh:

Pokazali su se veoma lose, to je ono sto sam i hteo da ukazem ovde. Molim da se svi klone akumulatora koje uvozi CIAK, kao sto su Ciak, Silver i slicni. Kvalitet nikakav a servis uzasan, svaki put je za njih ispravan
akumulator i uvek je greska korisnika. Vozali su me dok nije istekla garancija. Toliko o njima.

Upozorenje: Radi se o prevarantima!:

Imao sam reklamaciju na monbat i naravno da su me ubedjivali da sam kriv. Ali, isterao sam svoje i dobio drugi akumulator. Verujem da je to slučaj i sa ostalima.

Retki su oni koji priznaju da je greška do njih.Uvek ali uvek je problem kod prepunjavanja iako instrumenti kažu drugačije.Postoje cake sa kojima može da im se doskoči.

Nazad
Vrh