Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolege i moj bosch 100ampera polako me izdaje posle sedme godine eksploatacija,prvo paljenje ideo pomoću kablova a u toku dana pali bez problema,tako da mislim da na proleće ću morati kupiti drugi. Šta vi preporučujete varta,bosch,exide ili energizer?
Fiam sam kupio ,ovaj sa slika je Varta.Kiraj,koja je marka? Ja sad trebam da kupim za auto pa imam dilemu koji uzeti.
To oko ne znači ništa.Imam jedan Vartin akumulator kome je okce zeleno a sam akumulator nije ni za šta jer je ispustio dušu u prevodu mrtav.
Ja sam ovakav akumulator, samo jaci 100 ili 110A kupio na otpadu na kilo. Kako je gornji deo kleme ostecen, ne vidi se datum proizvodnje ali akumulator vitla alnaser kao lud.Prvi put vidim ovako nešto u akumlator.
Auto je kod mene od 2007 a akumulator nisam menjao.Da li je ovo oznaka kada je proizveden?
Nije skroz izdao ali jutarnji start je sve teži.
Kupio sam Fiam 75 A ,koji ima 40 meseci garanciju.