@Boban
Kakvim to instrumentom mjeriš kapacitet.
Zašto nisi odmah prilikom kupovine izmjerio kapacitet?
Imam profesionalni Bosch tester akumulatora ukucas u njega performanse akumulatora ( sa deklaracije amperazu po kom standardu i i sve po redu i za par sekundi sve ti lepo izmeri i ako zelis i odstampa)Nisam ga poneo u kupovinu jer sam do sad sa Exide akumulatorima imao odlicna iskustva, u toj prodavnici radi moj prijatelj i dugogodisnji saradnik al eto za sve postoji prvi put.
Nije mi zgodan za nosenje jer je poprilicno gabaritan i to je vise stacionarna sprava iz Bosch labaratorije koja je cudnim putevima gospodnjim meni dopala....Inace cena ove sprave je strahovita dakle uopste nije namenjena za obicne smrtnike i manje servise.
Inace ovaj uredjaj ne ostecuje niti prazni akumulatore ima sopstveno napajanje i soficistiranu tehniku i svakojaki softver za provere akumulatora raznih tipova i standarda >pola funkcija i ne znam da upotrebim urdjaj nije poput onih starudija sa viljuskama i grejacima ovo je prava stvar visoke tehnologije i cene i ama bas nikad nije omanula.Cesto me iz prodavnice pozivaju da pomognem kod reklamacija posto uredjaj moze da proveri i punjenje i stanje alternatora, ispravnost dioda , opterecenje instalacije pikove i jos mnogo toga.
Poslednja izmena: