vojvođanin
Zaslužan član
Imao sam EXIDE u kolima 5 godina....odličan i onda se zaj...m i kupim crnog konja.Ja sam još veći...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobra fora za kucni start.Ja se vise ne oslanjam 100% na akumulator:
Ne moze samostalno da upali traktor, malo mu fali, trebalo je jos vecu redukciju da napravim, ali zato ovako i uz los akumulator pali sigurno.
E vidiš takve sam ti ja sreće kurate!Kada si ti pazario nije bilo jacih od 125 Ah tih dimenzija...Nedavno su nabavili ove od 142 Ah
@kremator
Mozak skola i takticki proracun.
Ja sam dobio i doradio robot za 6 , 12 i 24 volti , ostalo je ssamo da se isproba , a od probe sam odustao jer sam kupio par kablova od 50 kvadrata bakra , ssamo struja od auta ili 2 traktora i nebrini
@kremator
koliko treba minimalno obrtaja pokrenuti kardan da bi traktor upalio bez anlasera?
Ako nije tajna gde si kupio taj pretvarac sto odrzava akumulatore? Koliko je kostao?Ja moje juce poskidao i spakovao na zimski san.Pretvarac je zakacen tako da ih dopunjuje po potrebi.