savoris je napisao(la):pa ovo je gore nego da sta janka ostavili da ''uredi'' stvari
Uze mi reči sa tastature.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
savoris je napisao(la):pa ovo je gore nego da sta janka ostavili da ''uredi'' stvari
nemoj da brineš drug kaker će da srediNorth ARMY je napisao(la):Uh nesto mi krci net,ne vidim bas najbolje o cemu se radi
North ARMY je napisao(la):Uh nesto mi krci net,ne vidim bas najbolje o cemu se radi
Matić je napisao(la):Gregorije ja sam tebe video u Nedelju ako ne grešim pored traktora?!
Nisam jer sam išao sa drugima a ne svojim autom pa znaš kako je čim malo zastanem da nešto bolje pogledam i slikam ajde požuri i slične stvari.Imao si neku kapu na glavi a trčao si u jedan traktor jer su neki u njemu nešto čačkali.gregorije83 je napisao(la):Matić je napisao(la):Gregorije ja sam tebe video u Nedelju ako ne grešim pored traktora?!
moguce, tamo sam skoro ceo dan....sto se nisi javio...
zorancile je napisao(la):Stavite sliku te crne sa Zp štanda za one koji će ići sutra ili prekosutra, da ne lutaju...
Jestel ovo tražili?smedic je napisao(la):Ajde, ajde i ja cekam tu sliku kad budem citao u novinama da znam zbog koje se pucalo