Hehe niko od clanova da nam skrene da smo otisli u off,aj da vidim ko ce nam kvariti ove utise i raspolozenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dragan18 je napisao(la):savoris je napisao(la):e da je umjesto špartača mozda JX pa da bude vrijedno trudaNorth ARMY je napisao(la):Da,jos mu obecali spartac
a kada sam od mitye trazio majicu i kada je skinuo to je nastala komedija do booola
gori je od tice ima više perja
DRAGANE18
a sto si se ti smijao k'o lud kada smo sjedili zajedno
dovodiš me u neprijatnu poziciju
rodjo nemo da me traumiras , kad sam te doveo u neprijatnu situaciju?
Post je spojen: [time]1274183079[/time]_________________________________________________
Evo dvojice najboljih drugara na standu McCormicka clan Kish Robert i Gregorije83
Pazi, da nam nije poljoinfo kačketa onda bi garant došao u pioneerovom... To bi tek bila kombinacija!šandor je napisao(la):mityoo je napisao(la):Lakše malo ljudi, nikako da isčitam temu....
Važno je da si imao majicu ns semena na zp štandu i seješ pioneer
ti si nam nekako najdražiDragan18 je napisao(la):nemate pametnija posla nego mene da zafrkavate
pa to bi ti prva trebala da znaš ipak ste bili u šemibadgirl91 je napisao(la):Ijaoooo momci kako ste vickasti i nestasni,a gde vam je ona pickica Janko??
Opet ga nije tata pustio...
Sve vas
pa jeste o sajmu , ima ženske ima svegalki je napisao(la):13 strana ste napisali kao o sajmu
Otišao da ga šiljibadgirl91 je napisao(la):Ijaoooo momci kako ste vickasti i nestasni,a gde vam je ona pickica Janko??
Opet ga nije tata pustio...
Sve vas
jao hvala ti savo na biranim recimasavoris je napisao(la):ti si nam nekako najdražiDragan18 je napisao(la):nemate pametnija posla nego mene da zafrkavate
a meni se čini da je ona tetica otkačivala gaćice ali nije jadna znala kako se to radi , možda je neki novi model u pitanju
A ustvari o promoterkama svih 13 postovagalki je napisao(la):13 strana ste napisali kao o sajmu
Dragan18 je napisao(la):jao hvala ti savo na biranim recimasavoris je napisao(la):ti si nam nekako najdražiDragan18 je napisao(la):nemate pametnija posla nego mene da zafrkavate
a meni se čini da je ona tetica otkačivala gaćice ali nije jadna znala kako se to radi , možda je neki novi model u pitanju
Laza je napisao(la):A ustvari o promoterkama svih 13 postovagalki je napisao(la):13 strana ste napisali kao o sajmu