KishRobert
Prijatelj Foruma
da pobegne od ekipe kad treba da se plati!North ARMY je napisao(la):Ma da,tu je na forumu kurajber a kad smo otisli na sajam...pije sok,ne muva promoterke...pa koji je ku*** isao na sajam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da pobegne od ekipe kad treba da se plati!North ARMY je napisao(la):Ma da,tu je na forumu kurajber a kad smo otisli na sajam...pije sok,ne muva promoterke...pa koji je ku*** isao na sajam
North ARMY je napisao(la):Ma da,tu je na forumu kurajber a kad smo otisli na sajam...pije sok,ne muva promoterke...pa koji je ku*** isao na sajam
jebiga , od kada djeca piju pivo (i prave sranja)ja prelazim na sokićesmedic je napisao(la):Cekaj Savoris je pio sok
peto1 je napisao(la):Dragan18 je napisao(la):rasa02
dolazim i sutra na sajam ako sredis upoznavanje sa onom lepom slatkom curicom sa ZP standa
Vidi ti svalera.
koji ceš mi klinac , ja te neću ganjati po WCimaNorth ARMY je napisao(la):Ma Savo ima da te zovem svaki dan kad sam dobio vaucer za pozive ka inostranstvu
Post je spojen: [time]1274182307[/time]_________________________________________________
I jos se buni sto u adi nema zp-a kako je dvomajolican
A lepo ste zvali dečka da dođe na druženje...KishRobert je napisao(la):ptici feniksu!
Njemu treba pokloniti vaucer za dvonedeljni odmor za jednu osobu u Lazi Lazarevicu.KishRobert je napisao(la):ptici feniksu!
e da je umjesto špartača mozda JX pa da bude vrijedno trudaNorth ARMY je napisao(la):Da,jos mu obecali spartac