10h,osvojio 100e,idemo dalje jel ima neko teze pitanje/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
savoris je napisao(la):e da je umjesto špartača mozda JX pa da bude vrijedno trudaNorth ARMY je napisao(la):Da,jos mu obecali spartac
a kada sam od mitye trazio majicu i kada je skinuo to je nastala komedija do booola
gori je od tice ima više perja
DRAGANE18
a sto si se ti smijao k'o lud kada smo sjedili zajedno
dovodiš me u neprijatnu poziciju
pa kada nisi bio na visini zadatka za crnogorsko vinoDragan18 je napisao(la):rodjo nemo da me traumiras , kad sam te doveo u neprijatnu situaciju?
Pa da je htela pendrek nasla bi panduraDragan18 je napisao(la):e jebiga sad.... mala je manji kalibar
ti biti moj čo'jekNorth ARMY je napisao(la):Da,da Dragane jesi video kako se devojka muci da namesti gacice a ti ni da pripomognes
mirmag je napisao(la):A ko je to pazario?
cukaneca je napisao(la):i šta su pazarili??mirmag je napisao(la):A ko je to pazario?
mityoo je napisao(la):Lakše malo ljudi, nikako da isčitam temu....
KishRobert je napisao(la):pisemo o sajmu,a zrenjaninac postavlja slike od masine sto je kupio i sad kao....
skinite se oboje i bićeš u prednosti za dužinu pendrekaDragan18 je napisao(la):nemojte me traumirati, ako sutra uletim na sajam ima da bude harakiri, a i bio sam losije obucen od nje odbila bi me na mestu
ZRENJANINAC je napisao(la):I izvinjavam se što prekidam ovu vašu diskusiju