Auuu ala si ti naivan,nije on nigde isao nije mu cale dao.
N.A. je malo okasnio na skup i dosao je u pola 12.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
North ARMY je napisao(la):Auuu ala si ti naivan,nije on nigde isao nije mu cale dao.
Matić je napisao(la):Čak sam i ja danas bio na sajmu a da to i ne znam i još sam trčao u wc.![]()
![]()
Jurila me banda Stifler
kakva p........Laza je napisao(la):Evo stigao i ja sa sajma .Sajam je slican kao i prosle godine .mozda nekih noviteta ima.Bio sam sa Gregorijem lepo ugoscen u Agrocesli,Almexu,MfAgru,Agrovojvodini i Fendtu naravno svuda lepo ugoscen.... Evo slike stavlajm za koji minut na moj profil
![]()
Bas mi je zao sto nisam sreo Moderatore da odemo na pivo ali jbg...
diablo je napisao(la):ja sam se upravo vratio sa sajma,bilo je smoreno i nema toliko posetilaca kao lane,svi exponati i izlagaci su maltene isti kao lane...nema nekih novosti...
Post je spojen: [time]1274148301[/time]_________________________________________________
moj poznanik me je poslao danas na sajam da se sretnem sa jednim moderatorom(north armi) i da porazgovaram cisto drugarski snjim o nekom problemu,i kad sam rekao ko sam i sta me zanima pobegao je kao djavo od krsta od mene,rolf ... decko se usrao u gace verovatno
lol ....
Branko je napisao(la):Ekipa foruma Poloinfo na ulazu u sajam.