Auuu ala si ti naivan,nije on nigde isao nije mu cale dao.
N.A. je malo okasnio na skup i dosao je u pola 12.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
North ARMY je napisao(la):Auuu ala si ti naivan,nije on nigde isao nije mu cale dao.
Matić je napisao(la):Čak sam i ja danas bio na sajmu a da to i ne znam i još sam trčao u wc. Jurila me banda Stifler
kakva p........Laza je napisao(la):Evo stigao i ja sa sajma .Sajam je slican kao i prosle godine .mozda nekih noviteta ima.Bio sam sa Gregorijem lepo ugoscen u Agrocesli ,Almexu,MfAgru,Agrovojvodini i Fendtu naravno svuda lepo ugoscen.... Evo slike stavlajm za koji minut na moj profil Bas mi je zao sto nisam sreo Moderatore da odemo na pivo ali jbg...
diablo je napisao(la):ja sam se upravo vratio sa sajma,bilo je smoreno i nema toliko posetilaca kao lane,svi exponati i izlagaci su maltene isti kao lane...nema nekih novosti...
Post je spojen: [time]1274148301[/time]_________________________________________________
moj poznanik me je poslao danas na sajam da se sretnem sa jednim moderatorom(north armi) i da porazgovaram cisto drugarski snjim o nekom problemu,i kad sam rekao ko sam i sta me zanima pobegao je kao djavo od krsta od mene, rolf ... decko se usrao u gace verovatno lol ....
Branko je napisao(la):Ekipa foruma Poloinfo na ulazu u sajam.