Gačević
Banned
Okrugla šljiva, crvenkaste boje slična ranci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
matke. je napisao(la):Evo pogledaj, nadam se da ti je ovo od neke pomoći....
kicca je napisao(la):Miso ajd sad polako da i ja nesto ukapiram
Za jabuku je navedeno da ima 10% secera u tabeli gde nadje 15% ja voleo da mi neko kaze kod koje sorte je izmerio i 10% refraktometrom
kicca je napisao(la):Imam i licna iskustva u vezi toga i kazem da 10l nemoze da da 100kg ni sa dodatkom ona dozvoljena 4% kristal secera
Mozemo na ovu temu da piskaramo malo meni je to inace jedina rakija koju sam licno pekao a pre nego sam je ispeko pricao sam sa 10ak ljudi i tvrdim da taj radman u zemlji Srbiji niko nije imao
Post je spojen: [time]среда, 23. март 2011. 09:57:07 CDT[/time]_________________________________________________
Zlatni delises kao i kajsija nemaju veliki procenat secera vec nizak kiselina pa izgledaju sladje
kicca je napisao(la):A ovo kaze struka ili Peca Majstorovic iz Krnjeva koji je na poslovima tehnologa proveo ceo zivot u pogonu "NAVIP"Krnjevo