Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

i

panonac je napisao(la):Od kojih vrsta sljiva je najlepsa rakija.![]()
Pozegaca The Best ofKengur je napisao(la):Najpre izvadi kostica i onda samelje... e onda je OK![]()

, trebalo bi vremena da se to otplati, sve smo razradili, ali po toj ceni msm da se ne isplati kupiti...bolje je investirati po meni u seckalicu za jabuke, kruške, dunje i ostalo voće koje se menje, kupio sam materijal, čekam da mi majstor napravi, čeoni motor je bio oko 90 evra, 2,2 Kw, 2750 obrtaja, SEVER nov, i stari bojler, neće me izaći više od 150 e, po kilogramu da meljem 1 RSD, meni je to dovoljno, sameljem oko 15 t i na nuli sam....a kod sebe meljem svake godine oko 2~3 t. 
probaj da oglasiš na forumu, možda te neko kontaktira, ja šljivu prodajem po 400 RSD na malo....DULEmajstor je napisao(la):pozz .
Ja znam da ovo nije u mozda u sklopu teme al reko cisto da pitam .
Zna li neko gde noze da se proda rakija oko 300l jako kvalitetna , stara radjena za svoje potrebe , ali moj cala to vise ne pije i ne treba nam vise . Cenim je na velike kolicine 350 dinara a na manje (10-30 l) 400 dinara. Ne isplati mi se prakticno da rakiju takvog kvaliteta dam za manje pare .