Postovani panto ,a i svi ostali rakijasi,
Ipak se sve ovo osvodi na nasu narodnu :"Za placanje nema problema, para nema!!!!!!"
, a da ih ima, sto rece jedan ministar pirocanac, odakle bre.....!!!!!A, on, bejase najblji do sada ,mada imase cudan nadimak,"Boza gulikoza",najbolje cene mleka,zita, kukuruza,prasica itd..Voleo bih da jos ima takvih "gulikoza" gde bi nam bio kraj ... itd .secam se ja toga... a i Tito mi je u zivoj uspomeni.. secam se kao student... inter rail karta i ja obidjoh celu Evropu... za 20 dana...do duse i sada to moze... ali tesko da to studenti mogu...pa oni ,jadni nemaju ni za marendu.... a skolarine...kao da su na Harvardu...
...Kakva rakija,mislim, kakva zemlja,kakvi ljudi ... ma jbg ja odoh u off...a tema rakija...A sto ti rece dokupljivanja,moj pok.deda nije imao bas ceo vagon zita ,falilo 380 kg pa je morao da to odsluzi 2.5 godina zatvora,nije imao da dokupi 380kg a i da jeste ,odakle itd... jbg kulak..mnogo su nas je.....li ovde po Sumadiji
??. No to su prosla vremena... povratka nema ..
S postovanjem Misa i
P.S.
Ako odoh u off administratore "brisi".....malo sam bio pri "penkalu" i raspolozan za diskusiju...na temu sljiva i rakije od sljive ..
I ona recenica , onog mucenog proizvodjaca rakije iz Cacka (oko 75 godina ima covek) je tacna, a ona glasi:"Mi ,moja familija, nije imala stedne knjizice sa devizama,nego pune burice prave srpske sljivovica,pa kada "zaksripi" tu je...."