jagodic1972
Član
Od domaćih hibrida paradajza svakako treba saditi KAZANOVU od SUPERIORA!!! Ovaj paradajz ima i prinos i ukus...Cena semena je dosta povoljnija u odnosu na uvozne hibride...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel radio neko palanacki sent pier? I kad bi trebalo posejati seme za pikirani rasad koji ce se saditi napolju, ne pre 1. maja. Posle pikiranja bi bio u tunelu bez grejanja (5m sirina i 2m visina)
Ja sam sejala paradajz oko 15og,nikao je ali se mnogo izduzio.Stavila sam ga na malo hladnije mesto.Dali je to u redu i sta da radim?Sadicu ga na otvoreno
Imate maltene sve u temi o paradajzu samo malo listajte temu i mnogo cete nauciti ako ste pocetnikMOže li neko da napiše kompletno uputstvo ili da okači link do pdf knjige kako se priprama paradajz ,počev od kontejnera,preko pikiranja..pa do rasadjivanja u baštu.Znači, sve..od zemlje koja se stavlja u kontejner..koja vrsta,koja proporcija..grejanje u plasteniku..znači, kompletan proces.Gledao sam na you tube ali bi više odgovarala neka knjiga koja se bavi tom temom.
Mislim na paradajz za kucnu upotrebu.Ništa za prodaju rasada,paradajza i sl.
MOže li neko da napiše kompletno uputstvo ili da okači link do pdf knjige kako se priprama paradajz ,počev od kontejnera,preko pikiranja..pa do rasadjivanja u baštu.Znači, sve..od zemlje koja se stavlja u kontejner..koja vrsta,koja proporcija..grejanje u plasteniku..znači, kompletan proces.Gledao sam na you tube ali bi više odgovarala neka knjiga koja se bavi tom temom.
Mislim na paradajz za kucnu upotrebu.Ništa za prodaju rasada,paradajza i sl.