Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Parkiras kombi jedan dan u Bg-u da vidis kako ce da ode ceo prinos...Da, ali ko od nas sitnih izvozi
kodnas se boranija zove i maunaNe sumnjam da bi otišao
Izgleda da su oni što su prošle godine sadili boraniju, sad posadili paradajz
Sledeće godine očekujemo navalu boranije
Pa neko tu cenu prizeljkije pogotovu onaj ko kupuje al do glavne sezone za paradajz ima jos ceo mesec jel august je kadse kupuje za kuvanje a dotle ihaaahaj ako dode grad,kisa neka kisela ili milion stvari se tu mogu jos izdesavati a po 10 din ja sam moj paradajz pre 2god oko 10.oookg zaoro jer nisam imo racunicu daga berem mada vecinu sam prodo tad po20din tako da ako sad bude 10 din ma kolko ljudi nemali para neznam ko ce ga brati kadje za te dve god otislo sve gore a radnik izade oko 3-4 din po kilogramu plus prevoz zalivanje zastita ljudi koji kupuju oni bi daje i 5 din al od toga ce biti samo ovoParadajz ce ove godine biti dzabe,posejano ga nenormalno,odnos ponude i traznje ce napraviti haos od cene,10-15 din.