Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije mi jasno kako azot utice na odbacivanje cvetova....odbacivanje cvetova se moze prepisati nekim stresnim uslovima,bakarnim preparatu i normalno oplodnji....uglavnom povrce kad se prska u cvetu prihranom odbacuje cvet zbog viska zaota tako meni rekli u apoteci a to mi se desilo prosle godine paprici, dosta cveta je odbcila zbog viska azota, stablo izraslo preko pola metra a nigkde roda
Ja sam moj prskao Ridomil Gold + Kopriva + insekticid Actelic imao je neke male zelene vaske...to sam radio pre 4-5 dana,jutros sam isao da gledam,nema vise vasi i modri se paradajz.Mada trebalo bi mu sunca,moj malo kasni posto sam sav rasad sam radio i nejednak je dosta.Tako da imam neki koji cveta,neki koji je tek 30-ak cm duzine.Razvukao sam sajle i Amati ide oko kanapa,a Amerikanac,Volujsko srce i nesto Kazanove na kolje.Sta mi preporucujete sa cime da oprskam paradajz na otvorenom posle ovih kisurina? Za sada jako dobro izgleda, bas bi mi bilo zao da propadne od plemenjace ili nece druge bolesti.
I dalje nismo dobili odgovor od koleginice iz Skopja-zasto ne moze koprivom u cvetu ili zbog cega povrce odbacuje cvet ako je tretirano koprivom u toku cvetanja?To sam prvi puta ovde cuo,a povrce kada krene sa cvetom onda to nema kraja.