cika_jova
Član
bolje da bezi on od tebe nego ti od njega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pazi na ledja .Ne mogu sad da se setim u kom selu je to bilo ali je ovan ubio ženu po priči sve je bilo dobro isplanirano od strane zeta,naime dok je bio mali zet se oblačio u taštine haljine i dok ga je hranio buckao se s njim (ROGAO) Jednom prilikom su on i žena otišli na neki duži put te on zamolio taštu da ga nahrani ,ne znajući šta je čeka žena otišla da ga nahrani sagla se da mu da jelo a ovan se zaleti i taštu u glavu ,žena osta na mestu mrtva.Sve bi to prošlo kao nesretan slučaj da se zet jednom prilikom nije napio u seoskoj kafani i izlajao se kako je pripremao ovna za taj čin.Pisalo je o ovom i u novinama.pozdrav ljudi,malo zapustena tema,a ja imam problem.imam ovna,imaju slike u temi W ovce,u toru je sa jos 4 ovce i skoro svako vece on ih vija i udara,bas krvnicki,sve ih sabije u cosak i tuce ih.na coveka nikad nije nasrnuo ,a imao je priliku,boji me se.kad vidim da ih tuce ja ga izmlatim stapom,on bezi,ali opet nakon toga on pocne da mlati ovcice.da li neko zna zasto se ovo desava?napomenucu da ga jos ni jednom nisam video da zaskace ovce.
Sikaslazem se da ovnu treba pokazati ali ovna netreba udarati bez razlog vec samo kad on pocne ti mu uzvrati vise
Drugari pomoc, ne za mene vec za rodjaka. Ima ovna mesanca, valjda W-IDF, koji i svoju senku napada, i zove me da ga koljem za vikend, a greota od boga, prelep je (ovan, ne rodjak ). Jel postoji jos neki nacin sem batina da se smiri ? Ima oko 2,5 godine i stvarno je lep, pa mi zao