paracinac
Član
malopre ovan moj koji je bio miran odalamio dedu po kicmi iz cistog mira sreca da se nije zaleteo nego iz mesta pa ovaj nije pao jedna malo podeblja motka je najebala posle toga a ovan videcemo ujutru el ce pretera noc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
МИЛАН je napisao(la):Батина је из раја изашла, ако то може на људе да се примењује онда може и на овнове. Истукао сам га са алкатан цеви и од тада кад ме види само дигнем руку, а он као Бен Џонсон зашпринта и поред својих 130 кила. Ту изгледа нема демократије и пријатељског убеђивања
e hvala ti na savetu,upravo tako cu da radim,jer sad imam cesto posla kod ovaca dok se pojagnje i dok neke odhranim na flasicu.posle cu ga pustiti jer je sa njima miran,niti bije ovce niti dira jagnjad.miladinovic je napisao(la):To sto nije imala mleka nema veze sa njim
E sad posto ti uliva strah,opravdano ili ne nebitno je,kad ulazis u tor napravi mu ogrlicu i odmah ga negde privezi,cim zavrsis pusti ga.ako ne ulazis cesto bolje je nego da ga kaznis da je vezan stalno,postat ce jos agresivniji,licno iskustvo mi je takvo