Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
spajki ,super je sistem samo mi jedno nije jasno.
Na kom principu puž dozira šapuriku? Odnosno da li ubacuje šapuriku na zadato vreme (npr svaki 2 minuta) ili kad vodi padne temperatura...ili?
Ako je npr napolju 10 stepeni a on ubacuje kao kad je - 10 onda će biti pretoplo.kako to regulišeš.
I meni se sviđa ovakav sistem,probaću da ga namestim za sl godinu.Ako bi mogao kad imaš vremena još malo da slikaš detalje na ulasku u kotao i kako treba postaviti da ne dođe do samozapaljivanja celog rezervoara.Pozdrav
Hocemo da napravimo nesto sto ce vise "drobiti" sapurike nego sto ce mleti.Mnogo bolje radi i lepse gori kada su sapurike u nekoj granulaciji nego u plevi i prasini.Sito je bilo od 20mm i ovo dobro radi a za sledecu godinu imam u planu unapredjenje sistema i mlevenja i sagorevanja.
Urban hvala na obaveštenju ,znači iskustveno se podešava vreme stajanja i vreme doziranja tako da dolazimo do optimalnog trošenja zavisno od vremenskih uslova.
Još bih vas zamolio ako bi mogli da postavite slike "vremenca" i slike kako je puž spojen sa vratima,koliko duboko ulazi u ložište,i kako regulišete da se ne zapali šapurika koja se nalazi u pužu.