Šta ste radili danas?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
da da kazem ja moj komp je nepoderiv ko stari john deere a nema ni kompreije u njemu :haha:
inace moj komp ima preko 20000radnih sati i jos uvek igra

Danas sam kuvao zeciji gulas u kotlicu! I naravno redovno smo ga zalili spricerom :ppozdrav:! Osim toga nisam radio nista! NEDELJA JE!!

ja sam se upravo vratio iz atara i bio malo da obidjem kakvo je stanje useva i svuda je jos blato i velka vlaznost zemljista i nista se nemoze raditi a i psenica je vec pustila klicu u klasu tako da se dobro vidi i to ce sad da se osusi i od toga ce prinosi biti smanjeni,dok je kukuruz i soja u dobrom stanju a kukuruz je u fazi pustanja metlica i intenzivnog porasta a soja vec polako pusta mahune i obecava dobar rod kao i kukuruz samo zito nece da da najbolje prinose ali jbg njiva jednom mora da te postidi...

Išao da preselim pčele na u Stapar na suncokret, međutim nismo uspeli zbog blata na poljskom putu. Ko ima žito neznam kako će ga tamo skinuti sa njive.

evo sta sam veceras radio
bio sam ugarim strniste ali sa fotonom posto kejs jos nije dovoljno razradjen
evo i slika
2wg9eux.jpg

Išao da baliram detelinu pa me uhvatila kiša i završio po kiši mokar kao miš ne znam kako će potovariti bale teške kao Trepča

Ova što sam danas radio čoveku nije tako loša čak ima i lišća na njoj pokosio je u Subotu pre početka ove kišurine a juče sam radio drugom e ta je bila grozna.Crna kao ugalj a prašina sa kraja na kraj njive da te udavi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh