Miloš D.T
Član
crpio osoku od svinja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
svinjska osoka se sastoji od mokrace, balega i vode. ja svinjama ne dajem slamu pa se moze izvuci sve cisternomNorth ARMY je napisao(la):Druze Milose i ostali forumasi aj sad vi meni objasnite...(kod mene te cisterne korista za crpkanje septickih jama) i a za "osoku" dobro to je djubre od svinja e sad jel to samo mokraca koja ide u bazen-sahtu a balega i slama na gomilu pa se tovari i iznosi a mokraca crpka ili je osoka mixovano djubre
North ARMY je napisao(la):Druze Milose i ostali forumasi aj sad vi meni objasnite...(kod mene te cisterne korista za crpkanje septickih jama) i a za "osoku" dobro to je djubre od svinja e sad jel to samo mokraca koja ide u bazen-sahtu a balega i slama na gomilu pa se tovari i iznosi a mokraca crpka ili je osoka mixovano djubre
u mošorinu biće i slika a cena sa kardanom 1050ekiraj je napisao(la):Gde si kupio koliko , slike.