phoenixfendt
Banned
- Učlanjen(a)
- 22 Feb 2009
- Poruka
- 1.425
pa nije velika razlika a kako se krecu prinosi kod vas?kod nas idu i preko 7 po jutru tona u rodnim godinama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koristi se u koncentratima. Pisao sam vec da je Cantavirski Dr Farmer zbog njeg najebo umesao upaljeni.novii je napisao(la):Ide za ishranu ptica, ono kao hrana za papagaje, zebice i slično.
Johny CASE IH je napisao(la):pa nije velika razlika a kako se krecu prinosi kod vas?kod nas idu i preko 7 po jutru tona u rodnim godinama
da samo što ja ne rasturam da sam je rasturio pre bi je kupiokombajner je napisao(la):ja jutros balirao detelinu i neku jezevicu 2 H pokosena prekjuce u podne znaci manje od 2 dana !! posle kosidbe odma rasturacem sena i sinoc skupio jutros baliranje 703 bale do 1 h bile su i ispraznjene prikolice posle otiso sa ocem da sejem rodjaku 40 ari ljulja i smiljke do sada sada odmor pa idem na spartanje ili malo oko kombajna!! todore izgleda ja i ti isto radimo bravo drugar
Ja sam plavi konac dosad video samo original CLASS-ovkombajner je napisao(la):kod mene bi trebalo da pada spartao sam sada kao sto sam pisao !!
@todore pa da si je rasturio isto bi ko moja za 1.5 dan osuseno to je poso a ne 7 8 dana!! pa da je nisam rasturio verovatno bi sada balirao to je tacno 2 dana i malo sati !! samo ti teraj nego neki plavi konac mamu mu cepa se opasno!! a beli drvoplast nema da laze!! na 703 bale bilo je oko 5 odvezanih zbog kanapa!
piše se CLAAS a ne CLASSmityoo je napisao(la):Ja sam plavi konac dosad video samo original CLASS-ov