Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sto?dragansavin je napisao(la):ipak sam kosio mladu detelinu, na jedno mesto 4 KJ. popizdio sam
kod nas 1000din po kj.dragansavin je napisao(la):1200 din. Kj, a ipak sam kosio pa padala je kisa proslu noc pa me bilo strah da idem posto meni onda jako gusi kosacica i pizdim posto nemogu da je pokosim, pa sam ipak isao popodne. Danas prvo bio da skupim 3 KJ deteline po snaznom vetru tako da sam morao da se j...m sa jedne strane, a posle bio da pokosim jos jedno KJ
mityoo je napisao(la):Presovali lucerku prepodne a poslepodne usluzno vrsio jecam!
cestitamMILOŠ D.T je napisao(la):bio u porodilištu video mog sinčića i suprugu i doneo mu krevetac i kolica ::svaka cast>:
slavonac je napisao(la):miloše moje čestitke- da beba bude živa i zdrava
pa hvala ti lepo ja tek sutra krećem da balram ,neka kod tebe pada a kod mene neka sija suncemityoo je napisao(la):Zavrsio baliranje deteline, rezime 90 bala/kj! Sve je spakovano pod krov, tako da moze i kisa da pada!
jel pozutela,jel mirise drugacije?mityoo je napisao(la):Zavrsio baliranje deteline, rezime 90 bala/kj! Sve je spakovano pod krov, tako da moze i kisa da pada!